ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Επικίνδυνη γοητεία: Ο Άλκης Γιαννακάς με την Ίλυα Λιβυκού στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 1966

Επικίνδυνη γοητεία: Ο Άλκης Γιαννακάς με την Ίλυα Λιβυκού στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 1966 1

Μια ιστορική λήψη με τον ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή στις 12 Οκτωβρίου σε ηλικία 80 ετών.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Ο Άλκης Γιαννακάς με την Ίλυα Λιβυκού, την συμπρωταγωνίστρια του στα «Μυστικά της αμαρτωλής Αθήνας», είχαν καταγραφεί μαζί στο φακό στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 1966. Ο Άλκης Γιαννακάς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών, αφήνοντας πίσω του μια ενδιαφέρουσα κινηματογραφική κληρονομιά.

Επικίνδυνη γοητεία: Ο Άλκης Γιαννακάς με την Ίλυα Λιβυκού στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 1966 2

Ο ηθοποιός ενσάρκωσε όσο λίγοι το αρχέτυπο του «κακού παιδιού», με επικίνδυνη γοητεία. Ο ρόλος του στο «Ρεμάλι της Φωκίωνος Νέγρη» το 1965 σημάδεψε την καριέρα του και το κοινό τον ταύτισε μαζί του.

Η θυελλώδης σχέση του με τη Γκιζέλα Ντάλι με την οποία είχαν γνωριστεί κι ερωτευτεί στο πλατό της ταινίας «Ο Παρθένος» είχε αφήσει επίσης εποχή. Ο Άλκης Γιαννακάς είχε αποσυρθεί από το επάγγελμα στα τέλη της δεκαετίας του 80 και ζούσε μια ήσυχη ζωή με τη σύντροφό του.


Η μαύρη Ωραία Ελένη, ο ορισμός της ομορφιάς και το beauty trend που δεν αντέχουμε άλλο

Στο σημερινό επεισόδιο η Έλενα και η Δέσποινα μιλούν για το πώς -κι αν- ορίζεται η ομορφιά στη σύγχρονη εποχή.


READ MORE

Cookies