ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Ειρήνη Παπά- Η ιστορική λήψη με τον συμπρωταγωνιστή της, Nino Manfredi στην ταινία «Roma Bene» του 1971

Ειρήνη Παπά- Η ιστορική λήψη με τον συμπρωταγωνιστή της, Nino Manfredi στην ταινία «Roma Bene» του 1971 1

Από τις 16 εώς τις 20 Οκτωβρίου, η Ταινιοθήκη της Ελλάδος, το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσουν ένα μεγάλο αφιέρωμα στη σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιό που μάγεψε το διεθνές κοινό.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Η Ειρήνη Παπά, με υπέροχο Grecian καφτάνι, είχε καταγραφεί στο φακό μαζί με τον Nino Manfredi, συμπρωταγωνιστή της στην ιταλική ταινία «Roma Bene» του 1971.

Από τις 16 εώς τις 20 Οκτωβρίου, η Ταινιοθήκη της Ελλάδος, το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσουν ένα μεγάλο αφιέρωμα στη σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιό που μάγεψε το διεθνές κοινό.

Ειρήνη Παπά- Η ιστορική λήψη με τον συμπρωταγωνιστή της, Nino Manfredi στην ταινία «Roma Bene» του 1971 2

Θα προβληθούν μερικές από τις πιο εμβληματικές ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε, όπως ο «Αλέξης Ζορμπάς», «Τα Κανόνια του Ναβαρόνε», οι «Τρωάδες», το «Ζ» και η «Ιφιγένεια», έχοντας στο πλευρό της ιερά τέρατα της 7ης τέχνης: Άντονι Κουίν, Γκρέγκορι Πεκ, Κάθριν Χέπμπορν, Βανέσα Ρεντγκρέιβ, Τζιαν Μαρία Βολοντέ, Ντέιβιντ Νίβεν, και βέβαια, μία πλειάδα αγαπημένων Ελλήνων πρωταγωνιστών.


Μουσική, νοσταλγία, αναμνήσεις και συναισθήματα με την Όλγα Τσαουσέλου

Στο σημερινό επεισόδιο του "Έχεις Δύο Λεπτά;" η Ειρήνη και η Έλενα υποδέχονται τη ραδιοφωνική παραγωγό του My Radio 104,6, Όλγα Τσαουσέλου και μιλούν για τη μουσική που μας συνοδεύει στις γιορτές.


READ MORE

ΑΠΟΡΡΗΤΟ