ΤΟ ΒΗΜΑ logo

H Μπέττυ Αρβανίτη σε μια σπάνια φωτογραφία με τον γιο της, Αλέξη Σταμάτη

H Μπέττυ Αρβανίτη σε μια σπάνια φωτογραφία με τον γιο της, Αλέξη Σταμάτη 1

«Κερδίσαμε και χάσαμε και οι δύο. Κερδίσαμε ότι είμαστε σήμερα φίλοι γιατί, εδώ που τα λέμε, ψιλομεγαλώσαμε μαζί. Και εκείνος, βέβαια, δεν είχε την τυπική μαμά», λέει για τον γιο της η Μπέττυ Αρβανίτη.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Η Μπέττυ Αρβανίτη σε μια σπάνια φωτογραφία με το γιο της, διακεκριμένο συγγραφέα Αλέξη Σταμάτη από το Instagram του Elena's Diary. «Απέκτησα τον γιο μου την πρώτη χρονιά μου στη σχολή του Κουν, όταν ακόμη δεν ήξερα τι μου γίνεται» διηγήθηκε η ηθοποιός το 2016.

"Ένα στοιχείο που με γοητεύει και μ’ αρέσει τη μητέρα μου είναι ότι δεν υπήρξε ποτέ αυτό που λέμε «καλλιτεχνικό ψώνιο».

«Κερδίσαμε και χάσαμε και οι δύο. Κερδίσαμε ότι είμαστε σήμερα φίλοι γιατί, εδώ που τα λέμε, ψιλομεγαλώσαμε μαζί. Και εκείνος, βέβαια, δεν είχε την τυπική μαμά. Πιστέψτε με, τώρα μόλις τελευταία, πολύ αργά δηλαδή, μου βγαίνει το «μαμαδίστικο»… Του λέω π.χ.: «Φτιάξε το πουκάμισό σου» ή «Εφαγες;»; Μου λέει: «Eχεις τρελαθεί; Πράγματα που δεν έχεις κάνει ποτέ στη ζωή σου, τα κάνεις τώρα;».

Ο Αλέξης Σταμάτης έχει αφηγηθεί για τη μητέρα του σε συνέντευξή του το 2022: "Ένα στοιχείο που με γοητεύει και μ’ αρέσει τη μητέρα μου είναι ότι δεν υπήρξε ποτέ αυτό που λέμε «καλλιτεχνικό ψώνιο». Επίσης δεν έκανε ποτέ κάτι επί τούτου, ό,τι έχει δημιουργήσει βγαίνει μέσα από μια βαθύτατη ανάγκη έκφραση. Εκεί υπάρχουν συμβιβασμοί δεν υπάρχουν ωράρια δεν υπάρχουν μαθηματικά. Παράλληλα υπάρχει μια ιδιαίτερα συναισθηματική πλευρά της – πολύ συγκινητική – η οποία είναι γνωστή κυρίως στους πολύ κοντινούς τους ανθρώπους".


Μία νέα αρχή & Γιατί είναι τόσο δύσκολο να κάνουμε φίλους μετά τα 30;

Υπάρχει κάτι βαθιά αυτοαναφορικό στο να ξεκινάς μια νέα συνεργασία μιλώντας για το πόσο δύσκολο είναι να χτίσεις καινούργιες σχέσεις. Κι όμως, αυτό ακριβώς κάνουν η Έλενα Πάκου και η Δέσποινα Δημά στο πρώτο επεισόδιο της νέας εποχής του podcast «Έχεις Δυο Λεπτά», ανοίγοντας την κουβέντα για το παράδοξο της ενήλικης φιλίας.


READ MORE

Exit mobile version