Η Ζωζώ Σαπουντζάκη νοσηλεύεται από την Κυριακή 4 Ιανουαρίου, ύστερα από ένα αιφνίδιο επεισόδιο αδιαθεσίας που προκάλεσε ανησυχία στο περιβάλλον της.
Όπως αποκάλυψε η Φωτεινή Πετρογιάννη στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, η ηθοποιός βρισκόταν στο σπίτι της μαζί με φίλους όταν αισθάνθηκε έντονη δυσφορία και διαπιστώθηκε ότι το οξυγόνο της είχε πέσει στο 82. Ο προσωπικός της γιατρός έκρινε άμεσα αναγκαία τη μεταφορά της σε νοσοκομείο, ώστε να υποβληθεί στις απαιτούμενες εξετάσεις.
Το ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο μέσα σε λίγα λεπτά και η Ζωζώ Σαπουντζάκη διακομίστηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου παραμένει νοσηλευόμενη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πορεία της υγείας της είναι σταθερά βελτιούμενη και η εικόνα της κρίνεται καθησυχαστική.
Στην εκπομπή μίλησε και η Σταυρίνα Ευστρατιάδου, φίλη και στενή συνεργάτιδα της ηθοποιού, η οποία εμφανίστηκε αισιόδοξη, τονίζοντας ότι σε λίγες ημέρες αναμένεται να επιστρέψει στο σπίτι της. «Οι γιατροί είπαν πως η Ζωζώ, όπως λέει και το όνομά της, ζει δύο φορές και είναι μια χαρά», ανέφερε χαρακτηριστικά.
