Ο Robbie Williams περιγράφει την πρακτική των γονέων να παρέχουν κινητά στα παιδιά τους ως «κακοποίηση». Ο τραγουδιστής, που είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, δήλωσε ότι τα δικά του παιδιά δεν πρόκειται να έχουν κινητά, χαρακτηρίζοντάς τα «ναρκωτικό».
Σε συνέντευξή του στο ITV News, είπε: «Δεν έχουν κινητά. Δεν θα έχουν κινητά όσο είναι ανθρωπίνως δυνατόν. Και ξέρετε, θα πουν: ‘Είμαι στο σχολείο, όλοι οι άλλοι έχουν κινητό, γιατί να μην έχω κι εγώ;’ Απαντάω αυστηρά. Τόσο απλό είναι. Είμαι 51, δεν μπορώ να διαχειριστώ τη διαβρωτική φύση του διαδικτύου και όλων αυτών των πραγμάτων. Με πονάει. Καταστρέφει τη μέρα μου. Πώς μπορώ να δώσω αυτό το ναρκωτικό σε ένα δωδεκάχρονο; Πώς μπορώ να δώσω αυτό το ναρκωτικό σε ένα επτάχρονο; Είναι κακοποίηση».
Ο Robbie Williams και η σύζυγός του, η Αμερικανο-Τουρκάλα ηθοποιός Ayda Field έχουν τέσσερα παιδιά: τη Theodora “Teddy” Rose, τον Charlton “Charlie” Valentine, την Colette “Coco” Josephine και τον Beau Benedict Enthoven. Το ζευγάρι συμπλήρωσε πριν λίγες ημέρες 15 χρόνια κοινής πορείας.
Παρότι ο τραγουδιστής προτιμά να κρατά τα παιδιά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η κόρη του Teddy έγινε γνωστή το 2018 όταν υπηρέτησε ως παρανυφάκι στον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας της Υόρκης, η οποία είναι οικογενειακή φίλη του ζευγαριού. Μάλιστα, αυτό το καλοκαίρι η πριγκίπισσα φιλοξένησε τον Robbie Williams και την Ayda Field για διακοπές στο σπίτι της στην Πορτογαλία.
Πριν ξεκινήσει την σόλο καριέρα του, ο Williams ήταν μέλος του boyband Take That, που σημείωσε επιτυχίες όπως τα τραγούδια Pray, Everything Changes και Sure. Αποχώρησε το 1995 και κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ Life Thru A Lens το 1997, το οποίο κατέκτησε την κορυφή των charts τόσο στη Βρετανία όσο και παγκοσμίως. Ακολούθησαν τα άλμπουμ I’ve Been Expecting You (1998), Sing When You’re Winning (2000), Escapology (2002), Intensive Care (2005) και Rudebox (2006), όλα με σημαντική επιτυχία.
Ο τραγουδιστής ξεκίνησε την περιοδεία του με τίτλο "Britpop" τον Μάιο, προωθώντας το ομώνυμο άλμπουμ του, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Οκτωβρίου. Λίγο νωρίτερα, στις 2 Οκτωβρίου, ο τραγουδιστής θα εμφανιστεί για μια συναυλία στο Καλλιμάρμαρο.

