ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Ο μικρός Βασίλης «έκλεψε την παράσταση» στον γάμο του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Αλεξάνδρας Νίκα

Ο μικρός Βασίλης «έκλεψε την παράσταση» στον γάμο του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Αλεξάνδρας Νίκα 1

Η τρυφερή φωτογραφία του μικρού Βασίλη στην αγκαλιά της Νταίζης Νίκα συγκίνησε τους καλεσμένους και το κοινό.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Το βράδυ της Δευτέρας 7 Ιουλίου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, σε ένα σκηνικό υψηλής αισθητικής, παρουσία στενών φίλων και συγγενών. Ανάμεσα στις διακριτικές πολυτέλειες, τις ντελικάτες λεπτομέρειες και τα fashion moments της βραδιάς, υπήρχε μια μικρή παρουσία που συγκίνησε όσο τίποτα άλλο: ο μόλις λίγων μηνών γιος του ζευγαριού.

Ο μικρός Βασίλης «έκλεψε την παράσταση» στον γάμο του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Αλεξάνδρας Νίκα 2

Ο μικρός Βασίλης, καρπός του έρωτα του τραγουδιστή με την κόρη του εφοπλιστή Γιώργου Νίκα και της Μιράντας Πατέρα, Αλεξάνδρα Νίκα, γεννημένος τον περασμένο Νοέμβριο, βρέθηκε στην αγκαλιά της θείας του, Νταίζης Νίκα, και μάλιστα ντυμένος γαμπρός.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια η Νταίζη στο Instagram, αποτύπωσε μια στιγμή καθαρής τρυφερότητας: με μια γαλάζια τουαλέτα-όνειρο και ένα ασημένιο κόσμημα στον λαιμό, κρατά στοργικά τον ανιψιό της, ο οποίος φορά λευκό πουκάμισο, παντελόνι στην ίδια απόχρωση και μαύρο παπιγιόν, σαν μικρογραφία του μπαμπά του.

Ο μικρός Βασίλης «έκλεψε την παράσταση» στον γάμο του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Αλεξάνδρας Νίκα 3

Ένας μικρός πρωταγωνιστής με σημασία

Η παρουσία του Βασίλη δεν είχε μόνο συναισθηματική αξία, αλλά και συμβολική. Ήταν η έμπρακτη υπενθύμιση πως ο γάμος των δύο νέων ανθρώπων δεν είναι απλώς μια κοινωνική ένωση, αλλά η επίσημη επιβεβαίωση ενός δεσμού που ήδη είχε καρποφορήσει — ενός νέου ξεκινήματος ως οικογένεια.

Η εμφάνισή του με «γαμπριάτικο» look, αν και παιχνιδιάρικη και γλυκιά, είχε και μια ιεροτελεστική διάσταση, σχεδόν σαν ευχή για έναν κύκλο ζωής που τώρα ανοίγει, με εκείνον ήδη κομμάτι του.

Ο μικρός Βασίλης «έκλεψε την παράσταση» στον γάμο του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Αλεξάνδρας Νίκα 4

Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους, το bespoke νυφικό και τις μπομπονιέρες- έργα τέχνης του Κώστα Κακανιά, αυτό που έμεινε σε όλους ήταν το πιο αγνό στοιχείο της βραδιάς: ένα μωρό στην αγκαλιά της θείας του, ντυμένο με γιορτινή φροντίδα, έτοιμο να μεγαλώσει σε μια οικογένεια όπου η αγάπη δεν τραγουδιέται μόνο στις πίστες αλλά και βιώνεται καθημερινά.

Ο μικρός Βασίλης, ήδη από την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, μας υπενθύμισε πως οι πιο δυνατές στιγμές δεν χρειάζονται τίτλους — χρειάζονται μόνο αγκαλιές.


Το επεισόδιο που πρέπει να ακούσεις οπωσδήποτε πριν τις γιορτές

Λίγο πριν τις γιορτές, η Ειρήνη και η Έλενα μιλούν ειλικρινά για την άτυπη (και τελικά αόρατη) πίεση της τέλειας χριστουγεννιάτικης εικόνας.


READ MORE

Exit mobile version