ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Ο μικρός Αριστείδης μεγάλωσε – Η Marie Chantal του εύχεται με τρυφερότητα και στυλ

Ο μικρός Αριστείδης μεγάλωσε – Η Marie Chantal του εύχεται με τρυφερότητα και στυλ 1
@mariechantal22 / IG

Με μια γλυκιά και τρυφερή ανάρτηση στο Instagram, η Μαρί Σαντάλ τίμησε τα γενέθλια του μικρότερου παιδιού της, του Αριστείδη Σταύρου, ανεβάζοντας σπάνιες φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία και γράφοντας λόγια γεμάτα αγάπη.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Με μια σειρά γλυκών φωτογραφιών και ένα συγκινητικό μήνυμα, η Marie-Chantal ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον μικρότερο γιο της, τον Αριστείδη Σταύρο. Το νεότερο μέλος της τέως βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας μεγαλώνει με χαμόγελα, στυλ και αμέριστη αγάπη.

«Χαρούμενα γενέθλια στο νούμερο 5 μου. Μας φέρνεις τόση χαρά και σε αγαπάμε με όλη μας την καρδιά. Η ζωή δε θα ήταν τόσο γλυκιά χωρίς εσένα», έγραψε η Marie Chantal. Στις φωτογραφίες που ανέβασε -οι οποίες φανερώνουν την καθημερινότητα αλλά και την εξέλιξη του Αριστείδη μέσα στα χρόνια- κυριαρχεί η τρυφερότητα, η κομψότητα και μια αίσθηση ανεπιτήδευτης πολυτέλειας, χαρακτηριστικό γνώρισμα της οικογένειας.

Ο μικρός Αριστείδης μεγάλωσε – Η Marie Chantal του εύχεται με τρυφερότητα και στυλ 2

Ο Αριστείδης Σταύρος γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2008 και είναι το πέμπτο παιδί του Παύλου, διαδόχου του θρόνου της Ελλάδας, και της Marie-Chantal Miller. Ο μικρός μεγάλωσε μεταξύ Λονδίνου και Νέας Υόρκης, πλάι στα τέσσερα μεγαλύτερα αδέλφια του: την Μαρία-Ολυμπία, τον Κωνσταντίνο-Αλέξιο, τον Αχιλλέα-Ανδρέα και τον Οδυσσέα-Κίμωνα.

Αγαπά την τέχνη, την τεχνολογία και τη φύση, ενώ διακρίνεται για το ιδιαίτερο στιλ και το χιούμορ του, όπως μαρτυρούν οι αναρτήσεις των γονιών του.

Η δημόσια παρουσία του είναι περιορισμένη, σε αντίθεση με κάποια από τα μεγαλύτερα αδέρφια του που έχουν πιο έντονη δραστηριότητα στο Instagram και στη διεθνή κοινωνική σκηνή.

Ο μικρός Αριστείδης μεγάλωσε – Η Marie Chantal του εύχεται με τρυφερότητα και στυλ 3

Ο πατέρας του, Παύλος, είναι πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της βασίλισσας Άννας-Μαρίας και θεωρείται de facto επικεφαλής του πρώην ελληνικού βασιλικού οίκου. Είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου Georgetown και έχει υπηρετήσει στο βρετανικό στρατό.

Η μητέρα του, Marie-Chantal Miller, είναι κόρη του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου Ρόμπερτ Γουόρεν Μίλερ και επιχειρηματίας στον χώρο της παιδικής μόδας. Είναι γνωστή για το διακριτικό της γούστο, την ενασχόλησή της με την τέχνη, αλλά και τις οικογενειακές αξίες που πρεσβεύει.

Ο μικρός Αριστείδης μεγάλωσε – Η Marie Chantal του εύχεται με τρυφερότητα και στυλ 4

Το ζευγάρι ζει πλέον μόνιμα στο Λονδίνο, μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου τον Ιανουάριο του 2023. Παρότι δεν κατέχουν επισήμως βασιλικούς τίτλους στη σύγχρονη Ελλάδα, εξακολουθούν να λειτουργούν ως μια ιστορική οικογένεια με διεθνείς δεσμούς και έντονη παρουσία στην Ευρώπη.

Καθώς ο Αριστείδης Σταύρος μεγαλώνει και διαμορφώνει τη δική του πορεία στον κόσμο, οι γονείς του φροντίζουν να τον πλαισιώνουν με στήριξη, αγάπη και δημιουργική ελευθερία. Το δημόσιο προφίλ του παραμένει χαμηλό, όμως κάθε τόσο μια ανάρτηση της Marie-Chantal υπενθυμίζει ότι η οικογενειακή στοργή παραμένει η πιο αληθινή αξία.


Από την τάξη στη Βουλή: Η Υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη σε μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης

Τι σημαίνει να έχεις υπάρξει δασκάλα πριν γίνεις Υπουργός Παιδείας; Η Σοφία Ζαχαράκη, Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού δεν μιλά ως επαγγελματίας πολιτικός αλλά ως εκπαιδευτικός που έχει διδάξει σε όλες τις βαθμίδες, έχει δουλέψει παράλληλα σε διαφορετικά σχολεία για να συμπληρώσει το ωράριο της, έχει κάνει μάθημα σε παιδιά διαφορετικών ηλικιών, δυνατοτήτων και κοινωνικού στάτους.


READ MORE

Exit mobile version