ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Ο hot royal Αχιλλέας μας φτιάχνει μπολονέζ – Μια ματιά στο σπίτι των Ντε Γκρες στη Νέα Υόρκη

Ο hot royal Αχιλλέας μας φτιάχνει μπολονέζ – Μια ματιά στο σπίτι των Ντε Γκρες στη Νέα Υόρκη 1

Ο 24χρονος royal ζει στη Νέα Υόρκη και έχει αποκτήσει μεγάλη δημοφιλία στα social media με το ανεπιτήδευτο στιλ του.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Ένα απολαυστικό στιγμιότυπο από την καθημερινότητα της οικογένειας Ντε Γκρες στη Νέα Υόρκη ήρθε πρόσφατα στο φως μέσα από ένα χαλαρό και χιουμοριστικό βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό Greek Royal στο Instagram. Πρωταγωνιστής; Ο Αχιλλέας Ανδρέας Ντε Γκρες, ο γοητευτικός γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, ο οποίος, αφήνοντας για λίγο τη jet-set ζωή του, φόρεσε ποδιά και μπήκε στην κουζίνα για να μαγειρέψει για τους φίλους του.

Ο 24χρονος royal, που ζει στη Νέα Υόρκη και έχει αποκτήσει μεγάλη δημοφιλία στα social media με το ανεπιτήδευτο στιλ και το χιούμορ του, εμφανίζεται στο βίντεο να ετοιμάζει με ενθουσιασμό μια κλασική μακαρονάδα μπολονέζ. Ανάλαφρη διάθεση, μουσική υπόκρουση, αυθόρμητα γέλια και μια δόση αριστοκρατικής άνεσης: η σκηνή μοιάζει βγαλμένη από νεανική rom-com, αλλά διαδραματίζεται σε ένα πολυτελές, φωτεινό διαμέρισμα στην καρδιά της Νέας Υόρκης.

Η κουζίνα, στην οποία γυρίστηκε το βίντεο, εντυπωσιάζει με την αρχιτεκτονική της καθαρότητα: μάρμαρα, λευκές επιφάνειες και ρετρό εστίες γκαζιού συνθέτουν ένα elegant σκηνικό, απόλυτα εναρμονισμένο με την αισθητική της Μαρί Σαντάλ. Το γεύμα δοκίμασε –και απόλαυσε– φίλος του Αχιλλέα, ενώ το κλίμα παρέμεινε ανάλαφρο και παιχνιδιάρικο, σε μια σπάνια ματιά στον ανεπιτήδευτο κόσμο των «γαλαζοαίματων» της διασποράς.

Ποιος είναι ο Αχιλλέας Ανδρέας Ντε Γκρες

Γεννημένος το 2000 στη Νέα Υόρκη, ο Αχιλλέας Ανδρέας είναι το τρίτο από τα πέντε παιδιά του Παύλου, διαδόχου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, και της Μαρί Σαντάλ, μιας από τις πιο κομψές γαλαζοαίματες της ευρωπαϊκής αριστοκρατίας. Έχει σπουδάσει στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, ενώ ασχολείται με τον χώρο της μόδας, του modeling και πρόσφατα και της υποκριτικής – έχει ήδη κάνει εμφανίσεις σε μικρές παραγωγές.

Ο νεαρός Αχιλλέας είναι ιδιαίτερα ενεργός στο Instagram και το TikTok, όπου καταγράφει αποσπάσματα της ζωής του, από τα ταξίδια του μέχρι τις καθημερινές του ασχολίες, συγκεντρώνοντας χιλιάδες followers και τον τίτλο του “hot royal” των social. Καθόλου απρόσμενο για έναν γόνο που συνδυάζει τη βασιλική καταγωγή με το σύγχρονο lifestyle.

Ο hot royal Αχιλλέας μας φτιάχνει μπολονέζ – Μια ματιά στο σπίτι των Ντε Γκρες στη Νέα Υόρκη 2
@greek_royal / IG

Η πρώην βασιλική οικογένεια της Ελλάδας σήμερα

Η οικογένεια Ντε Γκρες, που έφερε τον τίτλο της βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας έως και την κατάργηση της μοναρχίας το 1973, εξακολουθεί να απασχολεί τα διεθνή media, κυρίως λόγω της λάμψης, της κοινωνικής επιρροής και των οικογενειακών δεσμών της με πολλές ευρωπαϊκές αυλές. Μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο Παύλος θεωρείται ο άτυπος επικεφαλής της οικογένειας, διατηρώντας όμως αποστάσεις από οποιαδήποτε πολιτική ανάμειξη.

Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ μοιράζουν τον χρόνο τους μεταξύ Λονδίνου και Νέας Υόρκης, ενώ τα παιδιά τους ακολουθούν διεθνείς καριέρες στον χώρο της τέχνης, της μόδας και των επιχειρήσεων. Παρότι χωρίς επίσημο τίτλο στη σύγχρονη Ελλάδα, παραμένουν σύμβολα της κομψότητας και της αριστοκρατικής απλότητας.

Ο hot royal Αχιλλέας μας φτιάχνει μπολονέζ – Μια ματιά στο σπίτι των Ντε Γκρες στη Νέα Υόρκη 3
NDP Photo

Το βίντεο του Αχιλλέα Ανδρέα που μαγειρεύει μπολονέζ μπορεί να μοιάζει με μία απλή viral στιγμή, όμως στην πραγματικότητα προβάλλει τη μοντέρνα εκδοχή της βασιλικής ζωής: ανεπιτήδευτη, σικάτη και γευστική. Με όπλα το χιούμορ και το στιλ, ο νεαρός royal κερδίζει το κοινό του με αυθεντικότητα.

ΑΠΟΡΡΗΤΟ