Ο Φίλιππος Ντε Γκρες και η Νίνα Φλορ βρίσκονται αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα, συνεχίζοντας την καλοκαιρινή τους παράδοση στη χώρα. Το ζευγάρι επέλεξε για φέτος την Κέρκυρα, με τη Νίνα Φλορ να μοιράζεται στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε, εμφανίζονται ένα γραφικό ταβερνάκι και βάρκες δεμένες σε λιμανάκι, με φόντο το καταπράσινο τοπίο του Ιονίου. Αν και η τοποθεσία δεν αναφέρεται ρητά, τα στιγμιότυπα παραπέμπουν ξεκάθαρα στην Κέρκυρα.
Η Νίνα Φλορ συνόδευσε τις φωτογραφίες με τη λεζάντα «Πατρίδα», ενώ οι διαδικτυακοί της ακόλουθοι έσπευσαν να της ευχηθούν καλές διακοπές. Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι περνάει μέρος του καλοκαιριού του στην Ελλάδα σχεδόν κάθε χρόνο.
Αξίζει να σημειωθεί πως το Ιόνιο έχει μπει στην καρδιά και των δύο, καθώς εκεί αρραβωνιάστηκαν το καλοκαίρι του 2020, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Ιθάκη. Η ανακοίνωση του αρραβώνα τους έγινε επίσημα από την τέως βασιλική οικογένεια της Ελλάδας την 1η Σεπτεμβρίου εκείνης της χρονιάς ενώ το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2018.
