ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Ο David Beckham στο νοσοκομείο – Στο πλευρό του η Victoria Beckham μετά το χειρουργείο

Ο David Beckham στο νοσοκομείο – Στο πλευρό του η Victoria Beckham μετά το χειρουργείο 1
Instagram / Victoria Beckham

Ο David Beckham υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για παλιό τραυματισμό στον καρπό και αναρρώνει με την αγάπη της οικογένειάς του στο πλευρό του. Η Victoria Beckham μοιράστηκε τρυφερά στιγμιότυπα από το νοσοκομείο, ενώ το κοινό αναμένει με ενδιαφέρον την επιστροφή του… Sir David.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Ο David Beckham αναρρώνει έπειτα από επέμβαση που σχετίζεται με παλιό τραυματισμό στον καρπό του, ο οποίος είχε προκληθεί σε ποδοσφαιρικό αγώνα το 2003 μεταξύ της εθνικής Αγγλίας και της Νότιας Αφρικής.

Την Παρασκευή 27 Ιουνίου, η Victoria Beckham μοιράστηκε φωτογραφία του συζύγου της στο Instagram, όπου φαίνεται ξαπλωμένος σε κρεβάτι νοσοκομείου με τον βραχίονα σε νάρθηκα, γράφοντας: «Περαστικά, μπαμπά», συνοδεύοντας την ευχή με ένα emoji καρδιάς.

Ο 50χρονος πρώην ποδοσφαιριστής και συνιδιοκτήτης της Inter Miami CF, φαίνεται να χαμογελά στην κάμερα φορώντας την κλασική μπλε ιατρική ρόμπα, σε μια στιγμή ηρεμίας μετά την επέμβαση. Σε δεύτερη φωτογραφία που ανάρτησε η Victoria, ο Beckham κρατά ένα βραχιολάκι φιλίας με χάντρες που σχηματίζουν τη φράση «Περαστικά και γρήγορα», πιθανότατα δώρο από ένα από τα τέσσερα παιδιά τους.

Ο David Beckham στο νοσοκομείο – Στο πλευρό του η Victoria Beckham μετά το χειρουργείο 2
Instagram / Victoria Beckham

Η οικογένεια Beckham δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του, η οποία ωστόσο έρχεται λίγο καιρό αφότου έγινε γνωστό ότι ο David πρόκειται να τιμηθεί με τίτλο ιππότη από τον βασιλιά Κάρολο. Η Victoria είχε γράψει τότε σε ανάρτησή της: «Ήσουν πάντα ο ιππότης μου με τη λαμπερή πανοπλία, αλλά τώρα είναι επίσημο. Sir David Beckham!!! Τι τιμή! Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη για σένα».

Ο David Beckham στο νοσοκομείο – Στο πλευρό του η Victoria Beckham μετά το χειρουργείο 3
Instagram / Victoria Beckham

Το ζευγάρι, που είναι παντρεμένο από τον Ιούλιο του 1999, έχει τέσσερα παιδιά: τον Brooklyn (26), τον Romeo (22), τον Cruz (20) και τη Harper (13). Την Ημέρα του Πατέρα φέτος, η Victoria τον τίμησε με μια ακόμα συγκινητική ανάρτηση, γράφοντας: «Χρόνια πολλά στον καλύτερο μπαμπά που υπάρχει! Πάντα καθοδηγείς με αγάπη και τα τέσσερα υπέροχα παιδιά μας είναι καθρέφτης αυτού. Σε αγαπάμε όλοι τόσο πολύ!!»

Ο Sir David Beckham, λοιπόν, αναρρώνει με στυλ και πολλή αγάπη γύρω του.


Γυναικεία ζήλια: Όταν γίνεται τοξική + πώς να ζηλέψεις σωστά

Παρασκευή σημαίνει νέο επεισόδιο "Έχεις Δυο Λεπτά;" και αυτή τη φορά, η συζήτηση ξεκινά από τη ζήλια - όχι ως κατινιά, αλλά ως σύνθετο ανθρώπινο συναίσθημα.


ΑΠΟΡΡΗΤΟ