ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Nicole Kidman, Channing Tatum και Pedro Pascal στους νέους παρουσιαστές των Όσκαρ

Nicole Kidman, Channing Tatum και Pedro Pascal στους νέους παρουσιαστές των Όσκαρ 1
Getty Images/ Ideal Image

Η 98η τελετή των Όσκαρ επιστρέφει την Κυριακή 15 Μαρτίου με παρουσιαστές όπως η Nicole Kidman, ο Channing Tatum και ο Pedro Pascal, επανενώσεις αγαπημένων casts και συναρπαστικές μουσικές στιγμές που υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη λάμψη και συγκίνηση.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Λίγες ημέρες πριν ανοίξει η αυλαία της 98ης τελετής των Όσκαρ, η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών αποκάλυψε τους νέους παρουσιαστές που θα κάνουν τη βραδιά ακόμα πιο λαμπερή.

Με Nicole Kidman, Channing Tatum, Pedro Pascal και πολλούς ακόμα αστέρες στη σκηνή, οι θεατές μπορούν να περιμένουν μια εκρηκτική μίξη glamour, μουσικής και ανατροπών την Κυριακή 15 Μαρτίου.

Η φετινή τελετή των Όσκαρ φαίνεται να συνδυάζει παραδοσιακή αίγλη με ανατρεπτικά στοιχεία. Ο Conan O’Brien επιστρέφει ως παρουσιαστής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, διασφαλίζοντας το χιούμορ και την ομαλή ροή της βραδιάς.

Στη σκηνή θα δούμε επίσης επανενώσεις που θα ενθουσιάσουν τους κινηματογραφόφιλους, όπως τους πρωταγωνιστές της κωμωδίας Bridesmaids αλλά και ένα ειδικά σχεδιασμένο Marvel reunion, που αναμένεται να κλέψει τα φώτα των media.

Οι παρουσιαστές που θα κλέψουν τη βραδιά

Οι παρουσιαστές φέτος καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα κινηματογραφικών ειδών και γενεών: από τη Nicole Kidman και τον Channing Tatum μέχρι τον Pedro Pascal, τη Rose Byrne, τον Ewan McGregor και τη Sigourney Weaver, ενώ το δίδυμο πατέρα- γιου Bill και Lewis Pullman προσθέτει μια οικογενειακή πινελιά.

Επιπλέον, περσινοί νικητές όπως οι Adrien Brody, Mikey Madison, Kieran Culkin και Zoe Saldaña θα απονείμουν βραβεία, διατηρώντας τη σύνδεση με την παράδοση της Ακαδημίας .

Nicole Kidman, Channing Tatum και Pedro Pascal στους νέους παρουσιαστές των Όσκαρ 2
Getty Images/ Ideal Image

Μουσικά, η βραδιά θα έχει δυνατές εμφανίσεις με δύο από τα υποψήφια τραγούδια στην κατηγορία καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού. Οι EJAE, Audrey Nuna και Rei Ami θα ερμηνεύσουν το «Golden» από την ταινία KPop Demon Hunters, ενώ ο Miles Caton θα παρουσιάσει το «I Lied to You» από το Sinners, την ταινία με τις περισσότερες υποψηφιότητες φέτος (16 συνολικά). Ακολουθεί η One Battle After Another με 13 υποψηφιότητες, δείχνοντας τη δυναμική του φετινού κινηματογραφικού ανταγωνισμού.

Η τελετή θα μεταδοθεί ζωντανά από το ABC και το Hulu, με τους τηλεθεατές να περιμένουν μια βραδιά που θα συνδυάζει συγκίνηση, λάμψη και ανατροπές, αλλά και στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες στα ιστορικά highlights των Όσκαρ.

Με ισχυρό καστ παρουσιαστών, μουσικές εκπλήξεις και τις ταινίες που έχουν αφήσει τη σφραγίδα τους στο 2026, η βραδιά της Κυριακής 15 Μαρτίου υπόσχεται να μείνει στη μνήμη των σινεφίλ και των απανταχού φίλων της μεγάλης οθόνης.


Μία νέα αρχή & Γιατί είναι τόσο δύσκολο να κάνουμε φίλους μετά τα 30;

Υπάρχει κάτι βαθιά αυτοαναφορικό στο να ξεκινάς μια νέα συνεργασία μιλώντας για το πόσο δύσκολο είναι να χτίσεις καινούργιες σχέσεις. Κι όμως, αυτό ακριβώς κάνουν η Έλενα Πάκου και η Δέσποινα Δημά στο πρώτο επεισόδιο της νέας εποχής του podcast «Έχεις Δυο Λεπτά», ανοίγοντας την κουβέντα για το παράδοξο της ενήλικης φιλίας.


READ MORE

Exit mobile version