ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Μαριέττα Χρουσαλά: Γιόρτασε το Thanksgiving αλά ελληνικά στην πολυτελή κατοικία της

Μαριέττα Χρουσαλά: Γιόρτασε το Thanksgiving αλά ελληνικά στην πολυτελή κατοικία της 1
Instagram @mariettachrousala

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας τίμησαν φέτος την Ημέρα των Ευχαριστιών με έναν τρόπο που θα μπορούσε άνετα να σταθεί σε αμερικανικό περιοδικό.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας τίμησαν φέτος την Ημέρα των Ευχαριστιών με έναν τρόπο που θα μπορούσε άνετα να σταθεί σε αμερικανικό περιοδικό, αλλά είχε την αβίαστη ζεστασιά μιας ελληνικής οικογενειακής γιορτής. Το ζευγάρι άνοιξε το εντυπωσιακό σπίτι του στο Ελληνικό και μοιράστηκε στα social media, στιγμές από ένα δείπνο που συνδύαζε φινέτσα, χαλαρότητα και γιορτινή διάθεση.

Μαριέττα Χρουσαλά: Γιόρτασε το Thanksgiving αλά ελληνικά στην πολυτελή κατοικία της 2

Η Χρουσαλά επέλεξε ένα κομψό, ανεπιτήδευτο look: μια μίνι μπεζ φούστα, μεταξωτό μωβ πουκάμισο και γόβες σε ήπιους τόνους—μια εμφάνιση που ταίριαζε απόλυτα σε ένα δείπνο που ήταν ταυτόχρονα προσεγμένο αλλά όχι υπερβολικό.

Μαριέττα Χρουσαλά: Γιόρτασε το Thanksgiving αλά ελληνικά στην πολυτελή κατοικία της 3

Η κατοικία του ζευγαριού είχε ήδη «ντυθεί» χριστουγεννιάτικα: ένα ψηλό, λαμπερό δέντρο με χρυσές και κόκκινες λεπτομέρειες μετέτρεπε το σαλόνι σε σκηνικό γιορτινής θαλπωρής, ενώ το στρωμένο τραπέζι ακολουθούσε την ίδια λογική, μια ισορροπία ανάμεσα στην αμερικανική παράδοση του Thanksgiving και την ελληνική φιλόξενη υπερβολή.

Μαριέττα Χρουσαλά: Γιόρτασε το Thanksgiving αλά ελληνικά στην πολυτελή κατοικία της 4

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν φίλες του ζευγαριού όπως η Σούλια Λιάκου και η Ασπασία Σομέλ, που μοιράστηκαν επίσης στιγμιότυπα από το βράδυ. Στα stories φάνηκε και η πιο ανάλαφρη πλευρά της βραδιάς: καλεσμένοι να παίζουν και να γελούν στο ιδιωτικό γήπεδο μπάσκετ της πολυτελούς κατοικίας του ζευγαριού —ένα μικρό διάλειμμα από το «επίσημο» δείπνο και μια υπενθύμιση ότι, όσο λαμπερό κι αν είναι το σκηνικό, η ουσία παραμένει στη χαρά της συντροφιάς.

Μαριέττα Χρουσαλά: Γιόρτασε το Thanksgiving αλά ελληνικά στην πολυτελή κατοικία της 5

Τι συμβαίνει τελικά με τους άντρες σήμερα;

Η Ειρήνη και η Έλενα ανοίγουν τη συζήτηση για την ανδρική ανασφάλεια, τη σύγχυση ρόλων, το dating στην εποχή των social media και τα όρια που οι γυναίκες δεν είναι πια διατεθειμένες να διαπραγματευτούν.


READ MORE

Exit mobile version