Το βελούδο, παραδοσιακά συνδεδεμένο με γιορτινή πολυτέλεια και βασιλική κομψότητα, φέτος αποκτά μια νέα, πιο χαλαρή και σύγχρονη διάσταση. Δύο γυναίκες που το απέδειξαν με τον πιο πειστικό τρόπο είναι η Μαρία Ολυμπία ντε Γκρες και η Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο, οι οποίες το φόρεσαν στην πιο boho και μοντέρνα εκδοχή του. Τα φορέματά τους συνδύασαν άνεση, κομψότητα και προσωπικότητα, απομακρύνοντας το ύφασμα από τη σοβαρότητα του παρελθόντος και μετατρέποντάς το σε σύμβολο σύγχρονου στιλ.
Η Τατιάνα Σάντο Ντομίνγκο, συνιδρύτρια του Muzungu Sisters, επέλεξε το μίντι φόρεμα Lydia με ψηλό ντεκολτέ, μανίκια τύπου «φαναράκι» και χαλαρή γραμμή, διακοσμημένο με κεντήματα λουλουδιών και καρδιών. Η ίδια παρουσίασε και τη μάξι εκδοχή του σχεδίου, με πιο εφαρμοστή γραμμή και σινιόν, αποδεικνύοντας πόσο ευέλικτο και μοντέρνο μπορεί να γίνει το ίδιο ύφασμα ανάλογα με το styling.
Το brand Muzungu Sisters, που ίδρυσαν η Tatiana Casiraghi και η Dana Alikhani, βασίζεται στην παράδοση και την κοινωνική ευθύνη. Η Dana, Ιρανή από την Κύπρο με πτυχίο Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και μεταπτυχιακό στα Ανθρώπινα Δικαιώματα, έχει εργαστεί στον ΟΗΕ και σε αναλύσεις επιχειρηματικών κινδύνων. Η Tatiana, Βραζιλιάνα/Κολομβιανή, παντρεμένη με τον Αντρέα Κασιράγκι, έχει σπουδάσει Οπτικές Επικοινωνίες με έμφαση στη φωτογραφία και εργάστηκε στον χώρο της μόδας και των εκδόσεων πριν την ίδρυση του brand.
