Ο διάσημος Κολομβιανός ποπ σταρ, Maluma διέκοψε συναυλία του στο Μεξικό για να επιπλήξει μητέρα που πήγε μαζί με το μωρό της χωρίς προστασία στα αυτιά: «Το μωρό δεν θέλει να είναι εδώ», της είπε ο καλλιτέχνης από τη σκηνή.
Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ο 31χρονος απευθύνθηκε στην μητέρα στα ισπανικά: «Με όλο το σεβασμό... πόσο χρονών είναι;». Και συνέχισε: «Ενός έτους; Λιγότερο; Ενός έτους. Νομίζετε ότι είναι καλή ιδέα να φέρετε ένα μωρό ενός έτους σε μια συναυλία όπου τα ντεσιμπέλ είναι τόσο, μα τόσο ψηλά; Που ακούγεται τόσο δυνατά ο ήχος; Αυτό το μωρό δεν ξέρει καν τι κάνει εδώ», συνέχισε ο Maluma, όπως ακούγεται σε βίντεο που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Maluma stops his concert in Mexico City to scold a mother who brought her 1-year-old baby without ear protection:
— Pop Crave (@PopCrave) August 10, 2025
“That is an act of irresponsibility. And you’re swinging him around as if he were a toy. That child doesn’t want to be there.” pic.twitter.com/ptxpcuuHzw
«Την επόμενη φορά, να προστατεύσετε τουλάχιστον τα αυτιά του ή κάτι τέτοιο. Μιλάω σοβαρά. Είναι πολύ έντονο. Είναι δική σας ευθύνη. Το μωρό κουνιέται σαν να είναι παιχνίδι. Αυτό το μωρό δεν θέλει να είναι εδώ, σας το λέω με όλη την αγάπη και τον σεβασμό, τώρα που είμαι πατέρας… εγώ ποτέ δεν θα το έφερνα σε συναυλία. Την επόμενη φορά να είστε λίγο πιο προσεκτική».
Ο Maluma, που σημειώνει τεράστια επιτυχία και εκτός από τον ισπανόφωνο κόσμο και πριν λίγα χρόνια είχε πραγματοποιήσει συναυλίες και στην Ελλάδα, έγινε πατέρας για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2024. Έχει μια κόρη ενός έτους ονόματι Paris Londoño Gomez, καρπός του έρωτά του με την Susana Gomez. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τη γέννησή της μέσω Instagram: «Στις 9 Μαρτίου στις 8:23 το πρωί ήρθε στη ζωή μας η Paris Londoño Gomez. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές σας», είχε γράψει τότε το ζευγάρι.
