ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Κατερίνα Λέχου: Η stylish εμφάνιση με το πιο αναπάντεχο κομμάτι για το καλοκαίρι

Κατερίνα Λέχου: Η stylish εμφάνιση με το πιο αναπάντεχο κομμάτι για το καλοκαίρι 1

Η Κατερίνα Λέχου απέδειξε ότι οι πούλιες δεν είναι μόνο για glam χειμερινές εμφανίσεις, αλλά μπορούν να φορεθούν με άνεση και το καλοκαίρι.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Η Κατερίνα Λέχου παρευρέθηκε στον κινηματογράφο Άνεσις για την avant-première της νέας ταινίας του Ρένου Χαραλαμπίδη, «Νυχτερινός Εκφωνητής».

Για την περίσταση, η λαμπερή ηθοποιός έκανε μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμφάνιση. Επέλεξε ένα ψηλόμεσο παντελόνι σε στιλ cargo και σε απόχρωση της άμμου και ένα χρυσό τοπ από χρυσές παγιέτες.

Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ψηλοτάκουνα lace-up πέδιλα από σουέτ σε μπεζ και μια μικρή τσάντα, ενώ άφησε τα μαλλιά της ελεύθερα να πέφτουν χαλαρά στους ώμους. Τέλος για το μακιγιάζ της επέλεξε να τονίσει τα μάτια της. Η Κατερίνα Λέχου απέδειξε ότι οι πούλιες δεν είναι μόνο για glam χειμερινές εμφανίσεις, αλλά μπορούν να φορεθούν με άνεση και το καλοκαίρι.

Οι παγιέτες δεν είναι μόνο ιδανικές για βραδινές εξόδους, αλλά αποτελούν και μια stylish καλοκαιρινή πρόταση, αρκεί η απόχρωση να είναι σωστή, όπως αυτή που επέλεξε η Κατερίνα Λέχου. Έτσι, οι παγιέτες μπορούν να προσθέσουν μια λαμπερή πινελιά στα καλοκαιρινά σύνολα, δίνοντας μια αίσθηση glam.

Κατερίνα Λέχου: Η stylish εμφάνιση με το πιο αναπάντεχο κομμάτι για το καλοκαίρι 2

NDP


Το επεισόδιο που πρέπει να ακούσεις οπωσδήποτε πριν τις γιορτές

Λίγο πριν τις γιορτές, η Ειρήνη και η Έλενα μιλούν ειλικρινά για την άτυπη (και τελικά αόρατη) πίεση της τέλειας χριστουγεννιάτικης εικόνας.


READ MORE

Exit mobile version