Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, που αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Νέα Υόρκη μαζί με τον βασιλιά Abdullah ΙΙ και τα παιδιά τους για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, βρήκε την ευκαιρία να συνδυάσει τις επίσημες υποχρεώσεις με κάποιες πιο τρυφερές οικογενειακές στιγμές.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στις ΗΠΑ, παρευρέθηκε στην παρουσίαση της πρωτοβουλίας της Melania Trump με τίτλο Powering the Future, η οποία στοχεύει στη δημιουργία ενός διεθνούς συνασπισμού για την προώθηση της εκπαίδευσης, της καινοτομίας και της τεχνολογίας προς όφελος των παιδιών. Η εκδήλωση έγινε στο ξενοδοχείο Lotte Palace, με τη Ράνια να ανεβάζει σχετικό υλικό στον λογαριασμό της στο Instagram.
Λίγο αργότερα, η βασίλισσα ανάρτησε και μια πιο προσωπική φωτογραφία, στην οποία κρατάει στην αγκαλιά της την 8 μηνών εγγονή της, Amina, την κόρη της πριγκίπισσας Iman και του ελληνική καταγωγής συζύγου της, Jameel Alexander “Jimmy” Thermiótis. Τη στιγμή συνόδευσε με τη λιτή αλλά συγκινητική λεζάντα: «Με την Amina μου».
Την ίδια ώρα, σχεδόν ολόκληρη η βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας βρίσκεται στη Νέα Υόρκη. Ο βασιλιάς Abdullah ΙΙ μάλιστα εμφανίστηκε απροσδόκητα σε μία από τις πρώτες συνεδρίες συζήτησης του ΟΗΕ, έχοντας στο πλευρό του τους γιους του, τον διάδοχο Hussein και τον πρίγκιπα Hashem.
