ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Η πρώην σύζυγος του Imran Khan, Jemima Goldsmith ετοιμάζεται να παντρευτεί τον δισεκατομμυριούχο Cameron O’Reilly

Η πρώην σύζυγος του Imran Khan, Jemima Goldsmith ετοιμάζεται να παντρευτεί τον δισεκατομμυριούχο Cameron O’Reilly 1
Gareth Cattermole/Getty Images

Άλλοτε Πρώτη Κυρία του Πακιστάν, σήμερα η Jemima Goldsmith ετοιμάζεται να γυρίσει νέα σελίδα στην ερωτική της ζωή, όσο η τύχη του πρώην συζύγου της, Imran Khan εξακολουθεί να αγνοείται.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Η Jemima Goldsmith, άλλοτε Πρώτη Κυρία του Πακιστάν όσο ήταν σύζυγος του Imran Khan, φαίνεται πως γυρίζει σελίδα στην προσωπική της ζωή, καθώς σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα ετοιμάζεται να παντρευτεί ξανά. Η πρώην τηλεπαρουσιάστρια βρίσκεται σε σχέση τον τελευταίο χρόνο με τον Ιρλανδό δισεκατομμυριούχο Cameron O’Reilly και το ζευγάρι φέρεται να έχει ήδη αρραβωνιαστεί.

Ο O’Reilly, χρηματοοικονομικός παράγοντας με καταγωγή από το Δουβλίνο, προέρχεται από ισχυρή οικογένεια και είναι γιος του Sir Anthony O’Reilly, γνωστού στον χώρο του διεθνούς ράγκμπι. Οι δυο τους μοιράζουν τον χρόνο τους ανάμεσα στην Ελβετία, όπου βρίσκεται η κατοικία του, και το Λονδίνο, όπου ζει η Goldsmith.

Η σχέση τους ξεκίνησε επαγγελματικά, μέσα από συνεργασία σε projects ντοκιμαντέρ, πριν εξελιχθεί σε κάτι πιο προσωπικό. Άνθρωποι από το περιβάλλον της Goldsmith περιγράφουν τον O’Reilly ως ιδιαίτερα ιδιωτικό, ενώ η οικογένειά της στηρίζει τη σχέση, με τον αδελφό της, Robin Birley, να τον έχει ήδη γνωρίσει.

Η Jemima Goldsmith είχε παντρευτεί τον Imran Khan το 1995 και χώρισαν το 2004, αποκτώντας μαζί δύο γιους, τον Kasim και τον Sulaiman. Ο Khan, πρώην πρωθυπουργός του Πακιστάν, παραμένει μια πολιτική φιγούρα που απασχολεί έντονα τον διεθνή Τύπο τα τελευταία χρόνια, με τη δημόσια παρουσία και τις εξελίξεις γύρω από το πρόσωπό του να συνεχίζουν να απασχολούν την επικαιρότητα.

Οι γιοι του Khan και της Goldsmith έχουν απευθύνει δημόσια έκκληση τους τελευταίους μήνες, υποστηρίζοντας ότι ο πατέρας τους είναι «εξαφανισμένος» και υποψιάζονται μέχρι και πολιτική δολοφονία.

Ο πρώην πρωθυπουργός βρισκόταν στη φυλακή, και σύμφωνα με την οικογένειά του, έχει απαγορευτεί το επισκεπτήριο στους δικούς του ανθρώπους, κάτι που τους προκαλεί ιδιαίτερη καχυποψία και ανησυχία για την κατάστασή του. Οι ισχυρισμοί της οικογένειας έρχονται ενώ οι αρχές του σωφρονιστικού καταστήματος όπου κρατείται, αρνούνται πως υπάρχει πρόβλημα, διαβεβαιώνοντας πως ο Imran Khan είναι «καλά στην υγεία του».

Περισσότερα για την ιστορία του Imran Khan, του γοητευτικού παγκόσμιου πρωταθλητή κρίκετ που έγινε σύμβολο του λαϊκού αγώνα στο Πακιστάν και αργότερα πρωθυπουργός, μπορείτε να βρείτε στο αναλυτικό αφιέρωμα του Grace.


Το άγχος των “πρέπει” και πώς μπορούμε να απαλλαγούμε από το βάρος τους

Πόσα από αυτά που κάνουμε κάθε μέρα είναι πραγματικά δικά μας; Και πόσα είναι απλώς “πρέπει” που μάθαμε να ακολουθούμε χωρίς δεύτερη σκέψη;


READ MORE

Exit mobile version