ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Η Kate Hudson γιορτάζει την υποψηφιότητα για Όσκαρ με τη μητέρα της με μία τρυφερή αγκαλιά

Με μια τρυφερή φωτογραφία στην οποία ποζάρει αγκαλιά με τη μητέρα της, η Hudson γιόρτασε την πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου!

ΑΠΟ GRACE TEAM

Η Kate Hudson γιορτάζει την υποψηφιότητα για Όσκαρ με τη μητέρα της με μία τρυφερή αγκαλιά 2
@katehudson

Με αφορμή την ανακοίνωση των φετινών υποψηφιοτήτων για τα Όσκαρ, η Kate Hudson έκανε μια νέα ανάρτηση στα social media και μοιράστηκε τη χαρά της για τη σημαντική αυτή στιγμή της καριέρας της. Η γνωστή ηθοποιός είναι για πρώτη φορά υποψήφια στην κατηγορία Α’ Γυναικείου Ρόλου, χάρη στην ερμηνεία της στο μιούζικαλ «Song Sung Blue», ενώ πριν από 25 χρόνια είχε προταθεί για Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Hudson δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου ποζάρει αγκαλιά με τη μητέρα της, επίσης ηθοποιό, Goldie Hawn, καθώς και ένα βίντεο που καταγράφει την αντίδρασή της τη στιγμή της ανακοίνωσης των υποψηφιοτήτων. «Τι όμορφο πρωινό», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης.

Στην ταινία «Song Sung Blue», η Hudson συμπρωταγωνιστεί με τον Χιου Τζάκμαν, ενσαρκώνοντας ένα ζευγάρι μουσικών που προσπαθεί να ξαναβρεί τη θέση του στη μουσική σκηνή. Η ιστορία ακολουθεί τον Μάικ και την Κλερ Σαρντίνα, οι οποίοι, έχοντας δει τη δημοτικότητά τους να φθίνει, επιχειρούν μια νέα αρχή ως ντουέτο με το όνομα «Lightning & Thunder», ερμηνεύοντας τραγούδια του Νιλ Ντάιαμοντ.

Η Kate Hudson γιορτάζει την υποψηφιότητα για Όσκαρ με τη μητέρα της με μία τρυφερή αγκαλιά 3

Ο Νιλ Ντάιαμοντ ξεκίνησε την πορεία του στη μουσική γράφοντας τραγούδια για άλλους καλλιτέχνες, πριν ακολουθήσει μια εντυπωσιακή σόλο καριέρα που διήρκεσε πάνω από πέντε δεκαετίες. Με περισσότερους από 130 εκατομμύρια δίσκους σε πωλήσεις παγκοσμίως, συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο εμπορικούς μουσικούς όλων των εποχών.


Από την τάξη στη Βουλή: Η Υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη σε μια κουβέντα εφ’ όλης της ύλης

Τι σημαίνει να έχεις υπάρξει δασκάλα πριν γίνεις Υπουργός Παιδείας; Η Σοφία Ζαχαράκη, Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού δεν μιλά ως επαγγελματίας πολιτικός αλλά ως εκπαιδευτικός που έχει διδάξει σε όλες τις βαθμίδες, έχει δουλέψει παράλληλα σε διαφορετικά σχολεία για να συμπληρώσει το ωράριο της, έχει κάνει μάθημα σε παιδιά διαφορετικών ηλικιών, δυνατοτήτων και κοινωνικού στάτους.


READ MORE

Exit mobile version