Η Φιλαρέτη Κομνηνού με αφορμή τον «Εσπερινό της Αγάπης», που τελείται το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα, επέλεξε να μοιραστεί στο Instagram μια συγκινητική και νοσταλγική ανάρτηση.
Η αγαπημένη ηθοποιός δημοσίευσε μια γλυκιά φωτογραφία από το παρελθόν, στην οποία ο πρώην σύζυγός της, Αργύρης Παπαγεωργίου τής δίνει ένα τρυφερό φιλί στο μέτωπο.
Στην ιδιαίτερη λήψη από το παρελθόν, το ζευγάρι εμφανίζεται σε νεαρή ηλικία, σε μια περίοδο που ήταν ακόμη μαζί, λίγο πριν ή την εποχή που ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, ο ηθοποιός και τραγουδιστής Γιώργος Παπαγεωργίου.
Η Φιλαρέτη Κομνηνού γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας της: "Ημέρα της Αγάπης σήμερα… σ' αυτήν την φωτό με τον πρώην άντρα μου και πατέρα του Γιώργου, του γιου μας.. Να αγαπιέστε!!".
Όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή της, ο έρωτάς τους υπήρξε κεραυνοβόλος και η ίδια έμεινε έγκυος στον γιο τους έξι μήνες μετά τη γνωριμία τους, όταν ήταν μόλις 21 ετών. Πέρασαν μαζί αρκετά ευτυχισμένα χρόνια, αλλά χώρισαν όταν ο Γιώργος Παπαγεωργίου ήταν 12 ετών.
