ΤΟ ΒΗΜΑ logo

«Είμαι αγνή, χωρίς ουσίες»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Άννας Βίσση μετά τις θρυλικές συναυλίες της

«Είμαι αγνή, χωρίς ουσίες»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Άννας Βίσση μετά τις θρυλικές συναυλίες της 1

Η Άννα Βίσση, μετά τις δύο sold-out συναυλίες της στο Καλλιμάρμαρο, μίλησε με ειλικρίνεια για τη ζωή της, τη σχέση με τον Νίκο Καρβέλα, τη στήριξη της κόρης της, αλλά και για την πειθαρχία που της επιτρέπει να συνεχίζει δυναμικά στην κορυφή της μουσικής σκηνής.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Το βράδυ της Δευτέρας, 15 Σεπτεμβρίου, η «απόλυτη Ελληνίδα σταρ» βρέθηκε στην Αίγλη Ζαππείου και παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες και στους δημοσιογράφους, λίγες ημέρες μετά τις ανεπανάληπτες συναυλίες της στο Καλλιμάρμαρο που καθήλωσαν δεκάδες χιλιάδες θεατές.

Σε μια εξομολόγηση με προσωπικές στιγμές, ευγνωμοσύνη αλλά και αφοπλιστική ειλικρίνεια, η Άννα Βίσση μίλησε για τη μητέρα της, τον Νίκο Καρβέλα, την κόρη της Σοφία, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο καταφέρνει να διατηρεί την ενέργεια και τη φρεσκάδα της στη σκηνή.

«Δεν θέλω να γυρίζει ο κόσμος γύρω από εμένα. Αυτό είναι μια ευλογία και δικαίωση».

Η Άννα Βίσση ξεκίνησε αναφερόμενη στη μητέρα της, 94 ετών, η οποία την συμβουλεύει ακόμη να παραμένει ταπεινή, παρά τη λαμπρή καριέρα και την τεράστια επιτυχία. «Δεν θέλω να γυρίζει ο κόσμος γύρω από εμένα. Αυτό είναι μια ευλογία και δικαίωση», τόνισε με συγκίνηση, δείχνοντας πως ακόμη και στην κορυφή δεν παύει να αναζητά την ισορροπία και την ειλικρίνεια.

Για τον Νίκο Καρβέλα, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καλλιτεχνικής της πορείας, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι να τον ευχαριστώ, είναι μέσα μου. Είμαστε μαζί σε αυτό. Άννα Βίσση σημαίνει φωνή και τραγούδια. Ο Καρβέλας είναι τα τραγούδια». Με αυτό τον τρόπο απέδωσε φόρο τιμής στη δημιουργική τους σχέση, που έχει χαρίσει στο ελληνικό τραγούδι αμέτρητες επιτυχίες.

Η κόρη της, Σοφία Καρβέλα, αν και απουσίαζε από τις συναυλίες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στις ΗΠΑ, συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό της, ακόμη και μέσα από βιντεοκλήσεις, επιμελούμενη το στυλ της. «Την αγαπάω τη Σοφία. Έχει πάντα δίκιο με τον τρόπο που με ντύνει», δήλωσε η Άννα Βίσση, δείχνοντας τον ισχυρό δεσμό τους.

Είμαι αγνή, χωρίς ουσίες, χωρίς τίποτα.

Η ίδια δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον τρόπο ζωής της, που αποτελεί το μυστικό της αντοχής της πάνω στη σκηνή: «Έχω δείξει από παλιά ότι πιστεύω στη γυμναστική και στην καλή διατροφή, αλλιώς δεν βγαίνει. Δεν μπορώ να τραγουδάω 3μισι ώρες. Είμαι αγνή, χωρίς ουσίες, χωρίς τίποτα. Κι ας λένε διάφορα πίσω από την πλάτη μου. Είμαι στρατιώτης, πρέπει να προσέχεις».

Με αυτοσαρκασμό, μίλησε και για την ηλικία της, λέγοντας πως δεν τη νιώθει, αν και αστειεύτηκε για τις σκάλες του Καλλιμάρμαρου: «Ίσως του χρόνου βάλω πατίνι». Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως δεν θα πιέσει τον εαυτό της, αλλά θα συνεχίσει όσο η μουσική της δίνει «φτερά».

Η Άννα Βίσση αποδεικνύει για ακόμη μία φορά πως δεν είναι μόνο μια κορυφαία τραγουδίστρια, αλλά και μια γυναίκα που αντιμετωπίζει με ειλικρίνεια τη ζωή και την καριέρα της. Με τη δύναμη της φωνής της, την αφοσίωση στη μουσική και τη στήριξη των ανθρώπων της, συνεχίζει να γράφει ιστορία, χωρίς να συμβιβάζεται και χωρίς να χάνει την αυθεντικότητά της. Οι δύο συναυλίες της στο Καλλιμάρμαρο δεν ήταν απλώς μουσικές βραδιές, αλλά μια γιορτή ζωής, πάθους και αλήθειας – όπως ακριβώς είναι και η ίδια.


Το επεισόδιο που πρέπει να ακούσεις οπωσδήποτε πριν τις γιορτές

Λίγο πριν τις γιορτές, η Ειρήνη και η Έλενα μιλούν ειλικρινά για την άτυπη (και τελικά αόρατη) πίεση της τέλειας χριστουγεννιάτικης εικόνας.


READ MORE

Exit mobile version