Λίγες εβδομάδες πριν εμφανιστεί ως Καλυψώ στην πολυαναμενόμενη «Οδύσσεια» του Christopher Nolan, η Charlize Theron αποφάσισε να δώσει μία από τις πιο ειλικρινείς συνεντεύξεις της - όχι σε κάποιο τηλεοπτικό στούντιο ή κόκκινο χαλί, αλλά μέσα στο μετρό της Νέας Υόρκης, στο πλαίσιο της viral ιντερνετική εκπομπής Subway Takes του Kareem Rahma.
Και κάπου ανάμεσα στους ήχους του συρμού και τα αμήχανα βλέμματα των επιβατών, η Theron ξεκίνησε ένα απρόσμενα ξεκαρδιστικό rant γύρω από τη φράση «κάνω έρωτα» και το πόσο απωθητική τη βρίσκει.
«Όποτε ένας τύπος λέει, “θέλω να σου κάνω έρωτα”, νιώθω αηδία. Θέλει πολλή ανάλυση, αλλά τα πράγματα είναι απλά: Μην το λέτε, γιατί ο κόλπος μου σφραγίζει. Όλες οι γυναίκες καταλαβαίνουν τι λέω».
Όταν ο Kareem Rahma τη ρώτησε τι ακριβώς την ενοχλεί τόσο πολύ στη συγκεκριμένη φράση, εκείνη το πήγε ακόμη παραπέρα: «Δεν θέλω κανένας να κάνει τίποτα σε εμένα. Θέλω να το κάνει μαζί μου. “Ας κάνουμε έρωτα”. Ή μάλλον όχι, γιατί κι αυτό είναι αξιοθρήνητο: “Έλα να γ***θούμε”».
