ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Χάρης Χριστόπουλος: Αφοσιωμένος μπαμπάς – Η τρυφερή ποδηλατάδα με τον γιο του

Χάρης Χριστόπουλος: Αφοσιωμένος μπαμπάς – Η τρυφερή ποδηλατάδα με τον γιο του 1

Ο μικρός Νικόλας ήταν καθισμένος με ασφάλεια στο παιδικό κάθισμα ποδηλάτου, δεμένος με τις απαραίτητες ζώνες ασφαλείας.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Ο γνωστός φωτογράφος και παρουσιαστής Χάρης Χριστόπουλος απολαμβάνει πολύ τον ρόλο του ως πατέρας και το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία. Πρόσφατα, ο φακός τον συνέλαβε σε μια ιδιαίτερα γλυκιά στιγμή στο κέντρο της Αθήνας. Ο ίδιος απολάμβανε μια χαλαρή ποδηλατάδα στο κέντρο της Αθήνας με τον μικρότερο γιο του, τον μόλις δυο ετών Νικόλα.

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η σύζυγός του, Αννίτα Μπραντ, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από πολλά χρόνια, με την αγάπη τους να δυναμώνει μέσα από κοινές εμπειρίες και στιγμές. Η σχέση τους βασίζεται στον αλληλοσεβασμό, τη στήριξη και την κοινή αγάπη για την οικογένεια.

Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τον μικρό Νικόλα

Χάρης Χριστόπουλος: Αφοσιωμένος μπαμπάς – Η τρυφερή ποδηλατάδα με τον γιο του 2

Ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε σε μια από τις αγαπημένες του δραστηριότητες: την ποδηλασία. Ο Χριστόπουλος είναι γνωστός λάτρης του ποδηλάτου και επιλέγει συχνά να μετακινείται έτσι στην πόλη, απολαμβάνοντας τα οφέλη τόσο της άσκησης όσο και της βιώσιμης μετακίνησης.

Κατά τη διάρκεια της βόλτας, ο μικρός Νικόλας ήταν καθισμένος με ασφάλεια στο παιδικό κάθισμα ποδηλάτου, δεμένος με τις απαραίτητες ζώνες ασφαλείας. Ο Χάρης φορούσε κράνος υψηλής ποιότητας, αποδεικνύοντας ότι η ασφάλεια έρχεται πάντα πρώτη για εκείνον. Το ποδήλατό του ήταν ένα ανθεκτικό μοντέλο trekking, ιδανικό για μετακινήσεις στην πόλη, ενώ για τον μικρό του γιο είχε επιλέξει ένα παιδικό κάθισμα ποδηλάτου υψηλών προδιαγραφών με απορρόφηση κραδασμών, ώστε να διασφαλίζεται η άνεση και η προστασία του μικρού αναβάτη.

Ο Χάρης Χριστόπουλος δεν επιλέγει τυχαία την ποδηλασία για τις βόλτες του στην πόλη. Είναι υπέρμαχος της βιώσιμης μετακίνησης και, όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις του, θεωρεί το ποδήλατο έναν από τους καλύτερους τρόπους να απολαμβάνει κανείς την Αθήνα, αποφεύγοντας την κίνηση και συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος.

Με τη συγκεκριμένη του έξοδο, ο φωτογράφος απέδειξε για άλλη μια φορά πως οι πιο πολύτιμες στιγμές δεν κρύβονται σε ακριβά ταξίδια ή πολυτελείς εξόδους, αλλά στις απλές χαρές της ζωής -όπως μια ποδηλατάδα με τον γιο του σε μια ηλιόλουστη μέρα.


Demy: Όρια, φόβοι και η επιστροφή στον πυρήνα

Η Ειρήνη και η Έλενα υποδέχονται στο στούντιο τη Demy για μια ειλικρινή συζήτηση που θα σας αγγίξει περισσότερο από όσο φαντάζεστε.


READ MORE

Exit mobile version