Στην Ύδρα παραμένει ο Brad Pitt για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Edward Berger, The Riders, με το ιστορικό λιμάνι του νησιού να μεταμορφώνεται πλήρως για τα γυρίσματα μιας διεθνούς παραγωγής που θα συνεχιστεί και στη Νέα Μάκρη, φέρνοντας τον χολιγουντιανό σταρ ακόμη πιο κοντά στην Αθήνα.
Η παρουσία του Brad Pitt στην Ελλάδα δεν πέρασε απαρατήρητη. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός βρίσκεται στην Ύδρα για τα γυρίσματα της νέας δραματικής ταινίας που βασίζεται σε μυθιστόρημα του Αυστραλού συγγραφέα Tim Winton. Πρόκειται για μια φιλόδοξη αμερικανική παραγωγή που αξιοποιεί ελληνικά τοπία προκειμένου να αποδώσει με αυθεντικότητα το σκηνικό της ιστορίας.
Το νησί του Αργοσαρωνικού έχει μετατραπεί σε κινηματογραφικό πλατό, με τις προετοιμασίες να είναι εντατικές και απόλυτα συντονισμένες, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι η Ελλάδα αποτελεί σταθερό προορισμό για διεθνείς παραγωγές υψηλού επιπέδου.

Το λιμάνι της Ύδρας έχει αλλάξει όψη για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, έχουν αντικατασταθεί επιγραφές και ονομασίες καταστημάτων, ενώ ακόμη και τα νομίσματα που εμφανίζονται στα πλάνα έχουν μετατραπεί από ευρώ σε δραχμές, ώστε να εξυπηρετηθούν οι χρονικές και αφηγηματικές απαιτήσεις της ταινίας.

