Η αντίστροφη μέτρηση για τη μητρότητα έχει ξεκινήσει για την Άννα Πρέλεβιτς, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο ενός ιδιαίτερα προσεγμένου και παραμυθένιου baby shower.
Το event πραγματοποιήθηκε στη Βουλιαγμένη και είχε όλα τα στοιχεία μιας κομψής αλλά βαθιά προσωπικής γιορτής. Διακριτική πολυτέλεια, οικογενειακή θαλπωρή και έντονη συναισθηματική φόρτιση.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τα πιο κοντινά της πρόσωπα, με στόχο να τιμηθεί η νέα φάση ζωής που ξεκινά για εκείνη. Στο πλευρό της βρέθηκε η Δούκισσα Νομικού, η οποία δεν έχει μόνο στενή οικογενειακή σχέση με την Άννα Πρέλεβιτς, αλλά και ενεργό ρόλο στη διοργάνωση της ημέρας.
Με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, φρόντισε ώστε ο χώρος να αποπνέει κομψότητα και ζεστασιά, ενώ μικρά δώρα από το brand της, αλλά και από γνωστά beauty brands, πρόσθεσαν μια elegant πινελιά στη γιορτή.

Η Άννα Πρέλεβιτς μοιράστηκε στιγμές από το baby shower μέσα από τα social media, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για την αγάπη που δέχεται σε αυτή τη σημαντική περίοδο. Δίπλα της βρέθηκαν στενά οικογενειακά πρόσωπα, όπως η μητέρα της Nevena Prelević-Marjanović, η αδερφή της Tea αλλά και η πεθερά της Ούρσουλα Νομικού, δημιουργώντας ένα περιβάλλον βαθιάς στήριξης και συναισθηματικής ασφάλειας.

Η ίδια έχει μιλήσει στο παρελθόν για τη διακριτικότητα με την οποία επέλεξε να διαχειριστεί την εγκυμοσύνη της, ειδικά τους πρώτους μήνες, καθώς υπήρχε έντονη ανάγκη για ηρεμία και προστασία. Η απόφασή της να κρατήσει το γεγονός μακριά από τη δημοσιότητα αποτυπώνει τη σημασία που δίνει στην προσωπική ισορροπία και στην ψυχική της γαλήνη.

Παρότι το φύλο του μωρού δεν έχει επιβεβαιωθεί, η αισθητική του baby shower, με κυρίαρχες ροζ αποχρώσεις, έχει ήδη πυροδοτήσει συζητήσεις. Ωστόσο, η ίδια φαίνεται να επιλέγει συνειδητά να κρατήσει αυτή τη λεπτομέρεια ως προσωπική στιγμή έκπληξης μέχρι τη γέννηση.
