ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Αγάπη Πολίτη – Όλγα Κεφαλογιάννη: H κομψή κοινή εμφάνιση στη μεγάλη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου

Αγάπη Πολίτη – Όλγα Κεφαλογιάννη: H κομψή κοινή εμφάνιση στη μεγάλη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου 1

Η εμφάνισή τους στο Ηρώδειο δεν ήταν απλώς μια κοινωνική στιγμή αλλά και μια υπενθύμιση πως η τέχνη ενώνει διαφορετικούς κόσμους – από την πολιτική και τον επιχειρηματικό χώρο έως την καλλιτεχνική δημιουργία.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Το βράδυ της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου, το Ωδείο Ηρώδου Αττικού πλημμύρισε από μουσική, συγκίνηση και λάμψη, χάρη στη μεγάλη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου με τίτλο «Ταξίδι στο Φως». Κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, η Αθήνα έζησε μια μοναδική βραδιά όπου οι μελωδίες του κορυφαίου συνθέτη και μαέστρου συνάντησαν τις φωνές σπουδαίων ερμηνευτών και τη δύναμη μιας δεκαπενταμελούς ορχήστρας.

Ανάμεσα στις προσωπικότητες που έδωσαν το «παρών» ξεχώρισαν η Αγάπη Πολίτη και η Όλγα Κεφαλογιάννη, οι οποίες με την κομψότητα και τη διακριτική τους παρουσία τράβηξαν τα βλέμματα. Η Αγάπη Πολίτη φορούσε μπλεζ παντελόνι και χακί μακριά πουκαμίσα, ενώ η Όλγα Κεφαλογιάννη μαύρο μεταξωτό φόρεμα και εντυπωσιακά κοσμήματα με πέτρες. Η εμφάνισή τους στο Ηρώδειο δεν ήταν απλώς μια κοινωνική στιγμή αλλά και μια υπενθύμιση πως η τέχνη ενώνει διαφορετικούς κόσμους – από την πολιτική και τον επιχειρηματικό χώρο έως την καλλιτεχνική δημιουργία.

Η βραδιά είχε έντονο συμβολισμό: ένα μουσικό ταξίδι «από την ανάμνηση στην αιωνιότητα», που θύμιζε πως η πολιτιστική μας κληρονομιά δεν ανήκει στο παρελθόν αλλά στο παρόν και το μέλλον. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η παρουσία της Πολίτη και της Κεφαλογιάννη ήρθε να προσθέσει τη δική της νότα σε μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη για όσους βρέθηκαν εκεί.

Αγάπη Πολίτη – Όλγα Κεφαλογιάννη: H κομψή κοινή εμφάνιση στη μεγάλη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου 2

Αγάπη Πολίτη, Όλγα Κεφαλογιάννη, Δημήτρης Φλωρίδης
NDP


Μία νέα αρχή & Γιατί είναι τόσο δύσκολο να κάνουμε φίλους μετά τα 30;

Υπάρχει κάτι βαθιά αυτοαναφορικό στο να ξεκινάς μια νέα συνεργασία μιλώντας για το πόσο δύσκολο είναι να χτίσεις καινούργιες σχέσεις. Κι όμως, αυτό ακριβώς κάνουν η Έλενα Πάκου και η Δέσποινα Δημά στο πρώτο επεισόδιο της νέας εποχής του podcast «Έχεις Δυο Λεπτά», ανοίγοντας την κουβέντα για το παράδοξο της ενήλικης φιλίας.


READ MORE

Exit mobile version