Η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας Στρουμφάκια έγινε πριν λίγες μέρες στις Βρυξέλλες και η Rihanna με τον σύντροφό της, ASAP Rocky, ήταν εκεί κι έκλεψαν την παράσταση. Η mega star επέλεξε να φορέσει ένα custom-made σετ σε baby blue χρώμα και babydoll στιλ από Chanel Haute Couture, το οποίο ήταν εμπνευσμένο από την ανοιξιάτικη συλλογή του οίκου το 2003.
Τόσο το ημιδιάφανο τοπ από οργάντζα όσο και η μακριά μεταξωτή φούστα ήταν κεντημένα με κρύσταλλα, παγιέτες, φτερά και άλλους... θησαυρούς. H Riri ολοκλήρωσε το look της με το τέλειο μανικιούρ, που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε κι εσείς!
Αν και το συγκεκριμένο στιλ mani δεν αποτελεί κάτι καινούριο για την ίδια, είχε κάτι που το έκανε να διαφέρει από τα υπόλοιπα. Η βάση των νυχιών της ήταν βαμμένη με ένα απαλό ροζ-nude βερνίκι και η γραμμή του γαλλικού με ένα κρεμ-λευκό -το γαλλικό της δημιούργησε η nail artist Jenny Longworth. Πρόκειται για την εκδοχή του soft french manicure, που είναι πολύ πιο διακριτικό από την κλασική βερσιόν, δηλαδή η διαφορά ανάμεσα στο χρώμα της γραμμής και τη βάση δεν είναι τόσο εμφανής. Εάν θέλετε, λοιπόν, να κάνετε κάτι διαφορετικό από το κλασικό γαλλικό, αυτό είναι ένα στιλ french mani που μπορείτε να δοκιμάσετε.
Εξίσου εντυπωσιακό όμως ήταν και το μακιγιάζ της Rihanna. «Το απαλό παστέλ χρώμα του φορέματός της αποτέλεσε την έμπνευσή μου για το beauty look της Riri στην πρεμιέρα των Smurfs» εξήγησε ο makeup artist Hector Espinal στο Byrdie, που επιμελήθηκε το makeup look της. Συγκεκριμένα, εμπνεύστηκε από τη δεκαετία του 1950 και δημιούργησε μια βελούδινη, απαλή και λαμπερή επιδερμίδα, εφάρμοσε παστέλ ροζ ρουζ στα μάγουλα και ολοκλήρωσε το μακιγιάζ της με έντονο περίγραμμα στα χείλη και αστραφτερό φινίρισμα. «Θέλαμε το μακιγιάζ της να είναι φρέσκο και ταυτόχρονα flirty» σημείωσε ο ίδιος. Και το πέτυχε!