ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Πρωτομαγιά: 4 hair looks με λουλούδια στα μαλλιά που θα σας φτιάξουν τη διάθεση

Σήμερα κάντε τη διαφορά, «πιάστε το Μάη» και μαζέψτε λουλούδια για να στολίσετε τα μαλλιά σας!

ΑΠΟ ΕΛΕΝΗ ΤΣΟΥΤΣΗ

Πρωτομαγιά: 4 hair looks με λουλούδια στα μαλλιά που θα σας φτιάξουν τη διάθεση 2
@matildadjerf

Η Πρωτομαγιά δεν είναι μόνο η γιορτή των λουλουδιών, είναι και η τέλεια ευκαιρία να φέρετε την άνοιξη στα μαλλιά σας.

Είτε κανονίσετε να πάτε για πικνίκ, είτε για χαλαρό καφέ ή απλώς θέλετε να φτιάξετε τη διάθεσή σας, ένα λουλουδάτο χτένισμα είναι η απόλυτη ανοιξιάτικη statement επιλογή.

Εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο όμορφες και εύκολες ιδέες για να στολίσεις τα μαλλιά σας με λουλούδια και να λάμψετε, κυριολεκτικά, σαν ανθισμένος κήπος!

Μην ξεχνάτε ότι η Πρωτομαγιά είναι η τέλεια αφορμή να νιώσετε πιο κοντά στη φύση, ακόμα κι αν είστε στο κέντρο της πόλης. Φορέστε τα λουλούδια με στιλ, χαμόγελο και θετική διάθεση. Μαργαρίτες, μικρά μπουμπούκια από τριαντάφυλλα, ανεμώνες ή χρυσάνθεμα είναι μόνο μερικά από αυτά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το hairlook της ημέρας!


Extra Tips:

  • Προτιμήστε φυσικό μακιγιάζ για να δώσετε έμφαση στα μαλλιά και το φλοράλ στοιχείο.
  • Ένα floral άρωμα ή body mist θα ολοκληρώσει την ανοιξιάτικη διάθεση.
  • Συνδύασε το χτένισμα με ρούχα σε παστέλ ή γήινες αποχρώσεις.

Ανακαλύψτε παρακάτω μερικές ιδέες για το πώς μπορούν τα λουλούδια να διακοσμήσουν τα μαλλιά σας:


Μουσική, νοσταλγία, αναμνήσεις και συναισθήματα με την Όλγα Τσαουσέλου

Στο σημερινό επεισόδιο του "Έχεις Δύο Λεπτά;" η Ειρήνη και η Έλενα υποδέχονται τη ραδιοφωνική παραγωγό του My Radio 104,6, Όλγα Τσαουσέλου και μιλούν για τη μουσική που μας συνοδεύει στις γιορτές.


READ MORE

ΑΠΟΡΡΗΤΟ