ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Και πάλι μελαχρινή η Georgina Rodríguez -ο Δημήτρης Γιαννέτος τη μεταμόρφωσε σε Veronica Lake

Και πάλι μελαχρινή η Georgina Rodríguez -ο Δημήτρης Γιαννέτος τη μεταμόρφωσε σε Veronica Lake 1
@ranifawazofficial

Το χτένισμά της έχει μπει στη λίστα με τα αποθηκευμένα μας.

ΑΠΟ ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΤΣΑΚΑ

Μετά το φανταστικό ξανθό που δημιούργησε ο Δημήτρης Γιαννέτος στη Georgina Rodríguez για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών 2026, ο Έλληνας hairstylist την έκανε και πάλι μελαχρινή αλά Veronica Lake.

Η αρραβωνιαστικιά του Cristiano Ronaldo συνέχισε την εντυπωσιακή «παρέλασή» της στις Κάννες στην πρεμιέρα της ταινίας Fjord με ακόμη ένα υπέροχο look. Ήταν δύσκολο να μην την προσέξει κανείς τόσο τα εκπληκτικά κοσμήματά της από Chopard -φορούσε σμαράγδια και διαμάντια αξίας άνω των 300 καρατίων- όσο και το υπέροχο hair look της.

Ο αγαπημένος κομμωτής έκανε τη χωρίστρα της στο πλάι, δημιούργησε ογκώδεις μπούκλες σε στιλ βαγκ σε όλα τα μαλλιά της κι έπειτα τις χτένισε για να «χαλάσουν» και να αποκτήσουν αυτόν τον υπέροχο όγκο που είδαμε. Τα μαλλιά της ήταν λαμπερά και λεία και ανέδειξαν τέλεια το μάξι φόρεμά της από Georges Hobeika.

Το μακιγιάζ της ήταν εξίσου λιτό και λαμπερό με τον makeup artist Fer Martínez να τονίζει περισσότερο το βλέμμα της με αρκετές στρώσεις μαύρη μάσκαρα και μια μπεζ ιριδίζουσα σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο. Στα ζυγωματικά, χρησιμοποίησε ένα απαλό ροζ ρουζ και ολοκλήρωσε το makeup look με highlighter στα ζυγωματικά και nude κραγιόν.


Οι συμβουλές που δίνουμε στους άλλους (αλλά δεν ακολουθούμε ποτέ εμείς)

Είμαστε εξαιρετικές στο να λύνουμε τα προβλήματα των άλλων. Γιατί τότε δεν ακολουθούμε κι εμείς τις (δικές μας) συμβουλές;


READ MORE

Cookies