Στο fashion show του οίκου Prabal Gurung τα χείλη ήταν το επίκεντρο του μακιγιάζ. Μερικά μοντέλα είχαν διάφανα χείλη με μια ωραία, διακριτική λάμψη και άλλα είχαν ένα σούπερ λαμπερό μεταλλικό φινίρισμα, κάνοντάς τα να μοιάζουν με ντισκομπάλες.
«Αυτή η σεζόν βρίσκει την ομορφιά να συναντάει την πολυπλοκότητά της και γιορτάζει τη δύναμη και την ανθεκτικότητα. Αυτό ακριβώς αποτυπώνουν τόσο τα beauty looks όσο και οι δημιουργίες της συλλογής. Με τη Youngblood Cosmetics, τονίσαμε το λαμπερό, φρέσκο δέρμα των μοντέλων με highlighter για έξτρα φωτεινότητα. Ολοκληρώσαμε με lip oils σε μια σειρά από διάφορες αποχρώσεις, όπως έναν σκούρο τόνο των μούρων, πορτοκαλί και κόκκινο» εξήγησε η σχεδιάστρια μόδας στο New Beauty.
Στα παρασκήνια, η ομάδα, με επικεφαλής τη makeup artist Sheika Daley, δημιούργησε μια φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα χρησιμοποιώντας ένα balm προσώπου πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, το οποίο λειτούργησε και ως primer για το μακιγιάζ που ακολούθησε. Για ομοιόμορφο δέρμα με απαλό ματ φινίρισμα, η ομάδα της Daley εφάρμοσε concealer στους μαύρους κύκλους και σε τυχόν σημάδια κι έπειτα το foundation για βάση. Για επιπλέον λάμψη, άπλωσε highlighter σε μορφή στικ στη ζώνη Τ και τα ζυγωματικά.
