Σύρος: Από μαχαιριά στον θώρακα ο θάνατος της 42χρονης

Η 42χρονη φέρεται να δέχθηκε ένα και μοναδικό χτύπημα, το οποίο αποδείχθηκε μοιραίο, καθώς διαπέρασε τον πνεύμονά της, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό της

Σύρος: Από μαχαιριά στον θώρακα ο θάνατος της 42χρονης

Νέες εξελίξεις σημειώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας 27 Ιουλίου στην υπόθεση θανάτου της 42χρονης διασώστριας του ΕΚΑΒ στη Σύρο, καθώς ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση, η οποία φώτισε τα αίτια του θανάτου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24.gr, η αιτία θανάτου αποδίδεται σε κακώσεις θώρακα από νύσσον και τέμνον όργανο. Η 42χρονη φέρεται να δέχθηκε ένα και μοναδικό χτύπημα, το οποίο αποδείχθηκε μοιραίο, καθώς διαπέρασε τον πνεύμονά της, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Οι Αρχές συνεχίζουν να διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό, ενώ η προανακριτική διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σε βάρος του 42χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για θανατηφόρα σωματική βλάβη, ενώ για συνέργεια διώκεται και η σύζυγός του. Και οι δύο έχουν λάβει προθεσμία για να απολογηθούν ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version