Καυγάς Κωνσταντοπούλου-Γεωργαντά στη Βουλή: Οι υπόνοιες εναντίον του και τα «αισχρά ψέματα»

Στα άκρα οδηγήθηκε η αντιπαράθεση στη Διάσκεψη των Προέδρων, με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να εξαπολύει σφοδρές επιθέσεις κατά του Γιώργου Γεωργαντά και της Ντόρας Μπακογιάννη

Καυγάς Κωνσταντοπούλου-Γεωργαντά στη Βουλή: Οι υπόνοιες εναντίον του και τα «αισχρά ψέματα»

«Κόκκινο» χτύπησε το θερμόμετρο στη συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Γιώργου Γεωργαντά ενώ εστία έντασης υπήρξε και με την Ντόρα Μπακογιάννη.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, επανέφερε τις υπόνοιες που άφησε τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής Δεοντολογίας για την άρση ασυλίας της κατά του αντιπροέδρου της Βουλής ότι διοχέτευσε πληροφορίες για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ σε στελέχη της αντιπολίτευσης κατά συναδέλφων του από το ίδιο κόμμα.

Κατά πληροφορίες, ο Γιώργος Γεωργαντάς, έκανε λόγο για «αισχρά ψέματα». Σε συνομιλητές του στους διαδρόμους της Βουλής, ο πρόεδρος της επιτροπής Δεοντολογίας και αντιπρόεδρος της Βουλής, δεν έκρυψε την αγανάκτηση του συνδέοντας τις επιθέσεις στο πρόσωπο του με τις υποθέσεις άρσης ασυλίας.

«Επιχειρεί να τρομοκρατήσει όποιον της αντιστέκεται», φέρεται να υποστήριξε ο κ. Γεωργαντάς ενώ πρόσθεσε ότι «όταν κάποιος προσπαθεί να εφαρμόσει τον Κανονισμό του επιτίθεται και τον απειλεί». Και όπως εξήγησε, αναφερόμενος στην κατάθεση του στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ «μόνο στον Αλέξανδρο Καζαμία, όταν με ρώτησε, απάντησα ως υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης για κάποια τεχνικά θέματα, όπως για παράδειγμα τι είναι εθνικό απόθεμα».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου καταφέρθηκε κατά της Ντόρας Μπακογιάννη, επαναλαμβάνοντας κατηγορίες που έχει κατά καιρούς εξαπολύσει επισημαίνοντας το τροχαίο δυστύχημα έξω από τη Βουλή το 2021 καθώς και την υπόθεση Siemens.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version