Φωτιά στη Θεσσαλονίκη: Ισχυρές δυνάμεις στη μάχη με τις φλόγες – Συνελήφθη 60χρονος

Φωτιά σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης κινητοποίησε επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ενώ οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη 60χρονου που φέρεται να προκάλεσε την πυρκαγιά κατά τη χρήση τροχού χωρίς τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας

Φωτιά στη Θεσσαλονίκη: Ισχυρές δυνάμεις στη μάχη με τις φλόγες – Συνελήφθη 60χρονος

Ξερά χόρτα και απορρίμματα καίει φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στην Περαία Θεσσαλονίκης, κοντά στον οικισμό Τσαΐρια.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν 31 πυροσβέστες και μία πεζοπόρα ομάδα, 9 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερα.

Πριν από λίγη ώρα, κάτοικοι της περιοχής έλαβαν μήνυμα από το 112 που τους εφιστούσε την προσοχή στους καπνούς, τους καλούσε να παραμείνουν σε κλειστούς χώρους και να κλείσουν πόρτες και παράθυρα.

Από τη χρήση τροχού η φωτιά

Στη σύλληψη 60χρονου άνδρα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, προχώρησαν ανακριτικοί υπάλληλοι του Α.Κ.Α.Ε.Ε. Θεσσαλονίκης, για τη φωτιά που εκδηλώθηκε στις 22 Ιουνίου 2026 και ώρα 13:19, στο Βιομηχανικό Πάρκο Νέας Ραιδεστού, του δήμου Θέρμης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της προανάκρισης, η πυρκαγιά προκλήθηκε κατά τη χρήση τροχού, χωρίς να έχουν ληφθεί τα απαιτούμενα μέτρα πυρασφάλειας.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version