Ντάνι Γκαρθία: Ολυμπιακός και Μεντιλίμπαρ έχασαν με θλάση τον Ισπανό χαφ

Πλήγμα στον Ολυμπιακό με τον τραυματισμό του Ντάνι Γκαρθία που τραυματίστηκε στο νικηφόρο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ντάνι Γκαρθία: Ολυμπιακός και Μεντιλίμπαρ έχασαν με θλάση τον Ισπανό χαφ

Ο Ολυμπιακός άρπαξε το διπλό στην έδρα της ΑΕΚ και απέκτησε ξεκάθαρο προβάδισμα για τον εφετινό τίτλο στη Super League, έχασε όμως τον Ντάνι Γκαρθία με τραυματισμό.

Ο 34χρονος Ισπανός χαφ υπέστη θλάση και θα απουσιάσει σίγουρα από τα δύο παιχνίδια με αντίπαλο την Μπόντο Γκλιμτ για τη φάση των 16 στο Europa League, αλλά και το ματς πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Πιθανότατα ο Γκαρθία θα επιστρέψει στη δράση μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων.

Κάκωση ο Πιρόλα

Σε ό,τι αφορά τον Λορέντζο Πιρόλα η κάκωση στα πλευρά δεν φαίνεται ικανή να του στερήσει την παρουσία στην αποστολή για την αναμέτρηση στη Νορβηγία. Η παρουσία του θα εξαρτηθεί από τις ενοχλήσεις που θα έχει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version