Καταδίωξη με μηχανές στη Θεσσαλονίκη – Στο ΑΧΕΠΑ με σφαίρα στην κοιλιά 24χρονος

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα της επίθεσης είναι αλβανικής καταγωγής, είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για κλοπές και αποφυλακίστηκε τον Νοέμβριο

Καταδίωξη με μηχανές στη Θεσσαλονίκη – Στο ΑΧΕΠΑ με σφαίρα στην κοιλιά 24χρονος

Σοβαρά τραυματισμένος διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης ένας 24χρονος, έπειτα από πυροβολισμό που δέχθηκε στην κοιλιακή χώρα, από άλλο μοτοσικλετιστή, ενώ οδηγούσε και ο ίδιος δίκυκλο  και κινείτο επί της Εγνατίας Οδού, στο ύψος των διοδίων του Ωραιοκάστρου. Εκείνος συνέχισε μέχρι τον σταθμό διοδίων, όπου κατέρρευσε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα της επίθεσης είναι αλβανικής καταγωγής, είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για κλοπές και αποφυλακίστηκε τον Νοέμβριο.

Η Άμεση Δράση ενημερώθηκε γύρω στις επτά το απόγευμα και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και δύο μηχανές ταχείας επέμβασης, που παρείχαν στον τραυματία τις πρώτες βοήθειες. Αργότερα έσπευσε Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ, η οποία παρέλαβε το θύμα της επίθεσης για το νοσοκομείο.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version