Super League: Έμπλεξε ο Βόλος, έπεσε ο ΠΑΣ Γιάννινα

Οι εκτός έδρας νίκες του Παναιτωλικού και της Κηφισιάς για τα playouts γέννησαν νέες συνθήκες στη μάχη αποφυγής του υποβιβασμού.

Φρέσκα δεδομένα στην ουρά της βαθμολογίας της Super League προέκυψαν μετά τ’ αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου για την 5η αγωνιστική των playouts.

Τόσο ο Παναιτωλικός όσο και η Κηφισιά είχαν το κίνητρο έναντι του Αστέρα και του Ατρομήτου αντίστοιχα, πανηγυρίζοντας εν τέλει δύο πολύ σημαντικά διπλά. Στην Τρίπολη Ντίας και Πέδρο διαμόρφωσαν το 2-0 για τα «καναρίνια» του Αγρινίου, ενόσω στο Περιστέρι η ομάδα του Κώστα Μπράτσου κατάφερνε να κάνει την ανατροπή με δύο γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών (2-1).

Τα δύο αυτά αποτελέσματα έφεραν σε δύσκολη θέση τον Βόλο, ο οποίος δεν πήρε τίποτα από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο χάνοντας 2-1. Πλέον βρίσκεται μεταξύ του Παναιτωλικού και της Κηφισιάς, κινδυνεύοντας να είναι αυτός που θ’ ακολουθήσει τον ουραγό ΠΑΣ Γιάννινα στη Super League 2.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» ξέρει πλέον πως το σενάριο της παραμονής του δεν συγκεντρώνει ούτε μαθηματικές πιθανότητες παρά το γεγονός πως παίζει την Κυριακή (21/4, 15:00) με τον Πανσερραϊκό. Κι αυτό γιατί δεν προλαβαίνει να καλύψει στα δύο παιχνίδια που απομένουν ως τη λήξη της διαδικασίας την απόσταση των δέκα βαθμών.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.