Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός 28-28: Ισοπαλία για τελικό στην Ουγγαρία

Στο κλειστό της Ηλιούπολης το επόμενο Σάββατο ο δεύτερος αγώνας με την ουγγρική ομάδα που θα δώσει το εισιτήριο για τον τελικό του EHF European Cup.

Πολύ κοντά σε μια νέα ευρωπαϊκή επιτυχία βρίσκεται η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού ύστερα από το 28-28 με τη Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία. Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν εντός έδρας για την πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup.

Η ελληνική ομάδα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και πήρε ένα ευνοϊκό γι’ αυτήν αποτέλεσμα με πρωταγωνιστή τον Σάββα Σάββα που σημείωσε οκτώ γκολ και ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα.

Μάλιστα ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πανηγυρίσει το μεγάλο διπλό στην αντίπαλη έδρα, καθώς προηγήθηκε 25-24 με επιμέρους 4-0. Παρόλα αυτά η αντίδραση των γηπεδούχων διαμόρφωσε ανάλογα τα δεδομένα.

Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται πλέον νίκη με ένα γκολ διαφορά στο ματς του ερχόμενου Σαββάτου (16:30). Από την άλλη και σε περίπτωση που το παιχνίδι λήξει ισόπαλο (με οποιοδήποτε σκορ), η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι.

Φερεντσβάρος: Ιμρέ (7), Μπόγκναρ (4), Νάγκι (4), Μικίτα (4), Κόβακστιτς (4), Ντεμπρετζένι (2), Μπουιντόσο (1), Πόρνταν (1), Μπάλοχ, Φούλοπ, Γκιόρι, Μπορμπέλι

Ολυμπιακός: Σάββας (8), Κάβτσιτς (7), Πασσιάς (4), Βίντα (3), Σλίσκοβιτς (2), Κανδύλας (2), Τζίρας (1), Παπαβασίλης (1), Σμόκοτ, Τζιμπούλας, Μεσσήνης, Σλαβούλιτσα, Καμπέγιο, Παπαντωνόπουλος, Σμόκοτ

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.