Καλλιθέα: Έκρηξη βόμβας κατέστρεψε κάβα – Μεγάλες ζημιές

Από το μέγεθος της έκρηξης προκλήθηκαν ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, ενώ έσπασαν πολλά τζάμια κατοικιών.

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Καλλιθέα. Συγκεκριμένα στις 03.05 το πρωί, σημειώθηκε η έκρηξη στην οδό Λαγουμιτζή σε μία κάβα.

Η καταστροφή της επιχείρησης είναι πλήρης ενώ καταστράφηκε και ένα αυτοκίνητο το οποίο παρέσυρε το ωστικό κύμα και κατέληξε στην μέση του δρόμου. Κάτοικος της περιοχής μιλώντας στο MEGA είπε: «Δυστυχώς η βδομάδα μπήκε άσχημα για μας γιατί δεν είχα συνειδητοποιήσει τι είχε γίνει. Καθώς κοιμόμουν έσπασε το παράθυρο και γέμισα θραύσματα. Έβλεπα ανοιχτές ντουλάπες, το πατάρι έσπασε όλη η τζαμαρία και άρχισε να μυρίζει καμένο».

Στη συνέχεια επεσήμανε: «Τρέξαμε κάτω είδαμε πως όλα τα τζάμια έχουν σπάσει, ο κόσμος πηγαινοερχόταν. Άσχημες στιγμές. Θα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε και να αντικαταστήσουμε τις ζημιές».

Η εκτίμηση της ΕΛ.ΑΣ. είναι ότι πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό. «Η κάβα ανήκει σε ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου – Είχαν ξαναβάλει βόμβα πριν 8-10 χρόνια», λέει κάτοικος της περιοχής
Άλλη κάτοικος της περιοχής ανέφερε λεπτομέρειες για την κάβα στην οποία σημειώθηκε η έκρηξη.

«Η κάβα αυτή ανήκει στον ιδιοκτήτη του γνωστού νυχτερινού κέντρου που είναι στην πίσω πλευρά. Στο παρελθόν είχαν ξαναβάλει βόμβα, πριν από 8-10 χρόνια δεν θυμάμαι ακριβώς. Και είχε γίνει η ίδια ζημιά. Έχουν σπάσει όλα τα τζάμια από το σπίτι μου και σε όλη τη γειτονιά. Ήταν πολύ δυνατή έκρηξη αφού σείστηκε η πολυκατοικία», σημείωσε άλλη κάτοικος.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.