Καιρός: Άνοιξη σήμερα με 19 βαθμούς

Βελτιώνεται ο καιρός σήμερα μετά τις καταιγίδες των προηγούμενων ημερών, στους 19 βαθμούς το θερμόμετρο - Άστατος την Τσικνοπέμπτη, καλές συνθήκες το Σαββατοκύριακο.

Απομακρύνεται, προς την περιοχή της Τουρκίας, το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε τη χώρα μας τις προηγούμενες μέρες, αφήνοντας ωστόσο, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, μια ασταθή ατμόσφαιρα στο ανατολικό-νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Ο καιρός σήμερα θα είναι αισθητά βελτιωμένος, οι άνεμοι βόρειοι με μέτριες εντάσεις και η θερμοκρασία στους 17-19 βαθμούς.

Στην Αττική ήπιος καιρός με λίγες συννεφιές και ο υδράργυρος στους 19 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα συννεφιές και το βράδυ βροχές και η θερμοκρασία στους 16-17 βαθμούς.

Άστατη Τσικνοπέμπτη

Αύριο Τσικνοπέμπη ο καιρός θα είναι άστατος στην ανατολική και βόρεια Ελλάδα με μπόρες προς το βράδυ. Μέσα στη νύχτα ο καιρός θα επιδεινωθεί αισθητά μέσα στο Αιγαίο και τα βορειοανατολικά ηπειρωτικά τμήματα. Η Αττική δεν φαίνεται να επηρεάζεται από τον άστατο καιρό.

Την Παρασκευή η αστάθεια θα περιοριστεί. Το Σαββατοκύριακο οι καιρικές συνθήκες θα είναι πολύ καλές με λίγο κρύο το Σάββατο, αλλά με 18-20 βαθμούς την Κυριακή.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.