Αρκάς: Σκίτσο – αναφορά στη διαφορετικότητα ανδρών – γυναικών

Στο σημερινό σκίτσο του - «καλημέρα» ο Αρκάς κάνει αναφορά στη διαφορά μεταξύ ανδρών - γυναικών και του τρόπου που σκέπτονται και αντιλαμβάνονται τον κόσμο, το μέλλον και όχι μόνο.

«Καλημέρα» με ένα σκίτσο που  εστιάζει στη δυσκολία των διαπροσωπικών σχέσεων και την επικοινωνία μεταξύ συντρόφων αλλά και στη διαφορά της οπτικής μεταξύ αντρών και γυναικών,  απευθύνει την καθιερωμένη «καλημέρα» του ο δηκτικός σκιτσογράφος Αρκάς.

Στο σημερινό του σκίτσο «Καλημέρα» –  θα εγείρει πολλές διαφωνίες αλλά και συγκλίσεις – απεικονίζει τη συνάντηση ενός ζευγαριού όπου η γυναίκα θέτει ως ζήτημα προς συζήτηση στο σύντροφό της τη σχέση τους και  πώς εκείνος την βλέπει να διαμορφώνεται στο μέλλον.

Και ο σύντροφός της –  ο οποίος καταφανώς σκέπτεται και προβληματίζεται σε διαφορετική συχνότητα από τη σύντροφό του  – αναφέρεται στο μέλλον όπως αυτό προδιαγράφεται μέσα από τις εξελίξεις της  επιστήμης και της τεχνολογίας.

«Εντάξει» απαντά αποδεχόμενος το θέμα της συζήτησης που έθεσε η σύντροφός του και συνεχίζει: «Θα υπάρχουν ρομπότ, ιπτάμενα αυτοκίνητα, ταξίδια στον Αρη και άλλα φοβερά πράγματα».

Η κατάληξη του πρωϊνού μηνύματος αναφέρεται σε «φοβερά πράγματα», χωρίς ωστόσο η αναφορά αυτή να διευκρινίζεται, οπότε ο καθένας από εμάς μπορεί να βάλει με το νου του, ό,τι φοβάται πως φέρνει το μέλλον.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.