OAKA: Κανονικά η συναυλία των Coldplay – Πότε ανοίγει το στάδιο

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό οι εργασίες προχωρούν και το ΟΑΚΑ θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει αθλητικές δραστηριότητες από τα τέλη Μαρτίου σύμφωνα με το αισιόδοξο σενάριο.

Στην πρόοδο των εργασιών στο στέγαστρο του ΟΑΚΑ αναφέρθηκε κατά την καθιερωμένη του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό οι εργασίες προχωρούν και το ΟΑΚΑ θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει αθλητικές δραστηριότητες από τα τέλη Μαρτίου σύμφωνα με το αισιόδοξο σενάριο.  Μάλιστα, o κ.Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στην συναυλία των Coldplay λέγοντας ότι θα γίνει κανονικά.

«Έχει περίπου αφαιρεθεί το 6% από τα συνολικά 5.000 τεμάχια πολυκαρβονικών από τα Στέγαστρα Καλατράβα. Καθημερινά αφαιρούνται περίπου 80 κομμάτια, τα οποία θα ανακυκλωθούν. Η απομάκρυνση των πολυκαρβονικών με αυτούς τους ρυθμούς θα επιτρέψει την επαναλειτουργία του Σταδίου από τα τέλη Μαρτίου ή το αργότερο από τα μέσα Απριλίου. Έτσι, θα μπορέσουν να διεξαχθούν κανονικά πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα αθλητικές αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων η συναυλία των Coldplay, που ομολογώ πως κι εγώ την περιμένω! And everything’s not lost…When you thought that it was over, για να θυμίσω ένα τραγούδι τους» έγραψε ο πρωθυπουργός.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.