Ο Λευτέρης Πανταζής και η Έλλη Κοκκίνου σε μία μοναδική βραδιά στο «Σπίτι με το MEGA»

Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες μάς ξεσηκώνουν, θυμίζοντάς μας τι σημαίνει αυθεντική νυχτερινή διασκέδαση.

Ένα Σαββατόβραδο με μεγάλες επιτυχίες, εκλεκτούς καλεσμένους και διασκέδαση μέχρι πρωίας θα απολαύσουμε απόψε στις 22:00 στο «Σπίτι με το MEGA».

Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται τον Λευτέρη Πανταζή και την Έλλη Κοκκίνου. Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες μάς ξεσηκώνουν, θυμίζοντάς μας τι σημαίνει αυθεντική νυχτερινή διασκέδαση.

Ο Λευτέρης Πανταζής, ένας από τους πιο επιτυχημένους λαϊκούς τραγουδιστές εδώ και δεκαετίες, ανεβάζει τη διάθεση από το πρώτο λεπτό που θα βρεθεί στη σκηνή με τα διαχρονικά του σουξέ. Η Έλλη Κοκκίνου, με την ξεχωριστή φωνή και την εκρηκτική σκηνική της παρουσία, ερμηνεύει τις μεγάλες της επιτυχίες. Μαζί τους ο ταλαντούχος Γιάννης Γρόσης.

Η παρέα είναι μεγάλη και εκλεκτή: Αφροδίτη Γραμμέλη, Στέφανος Κωνσταντινίδης, Ηλίας Φιλίππου, Νίκος Γκέλια, Ναταλί Κάκκαβα, Νίκος Υποφάντης, Ευαγγελία Τσιορλίδα.

Στα highlights της βραδιάς, ο Λευτέρης Πανταζής και η Έλλη Κοκκίνου παρουσιάζουν, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, το νέο τους τραγούδι «Πάθος» σε στίχους και μουσική του Στέλιου Χρόνη και του Λευτέρη Πανταζή.

H Ρούλα Κορομηλά επιφυλάσσει μία έκπληξη στον Λευτέρη Πανταζή: Η παρουσιάστρια, μέσα από ένα βίντεο αρχείου, θυμίζει στον τραγουδιστή ένα στιγμιότυπο από την εκπομπή «Μπράβο Ρούλα», όπου συμμετείχε η κόρη του, Konnie. Στη συνέχεια, η Konnie Μεταξά εμφανίζεται στο πλατό, χωρίς να το γνωρίζει ο πατέρας της, και οι δυο τους μας χαρίζουν μια πολύ τρυφερή στιγμή.

Απόψε στις 22:00 το «Σπίτι με το MEGA» δυναμώνει την ένταση και μας υπόσχεται μια βραδιά με αμείωτο κέφι και ασταμάτητο χορό.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.