Παναθηναϊκός: Ζημιά με Χουάντσο – Έσπασε το δάχτυλο του

Περί τους δύο μήνες εκτός δράσης πρόκειται να μείνει ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ - Η διάγνωση του ιατρικού επιτελείου για τον Ισπανό φόργουορντ που τραυματίστηκε στην προπόνηση και το απαραίτητο χειρουργείο.

Συντριπτικό κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του αριστερού χεριού του υπέστη ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με την Άλμπα στο Βερολίνο για την Euroleague.

Μάλιστα ο Ισπανός φόργουορντ πρόκειται την Τετάρτη (8/11) να χειρουργηθεί, όπως ενημέρωσαν οι «πράσινοι», προκειμένου ν’ αποκατασταθεί η ζημιά που προκλήθηκε.

Εκτιμάται πως η αποθεραπεία του πρώην NBAer θα διαρκέσει για δύο ολόκληρους μήνες. Άρα η επιστροφή του υπολογίζεται στις αρχές του νέου έτους (Ιανουάριος 2024).

Δεδομένης της ταυτόχρονης απουσίας του Ιωάννη Παπαπέτρου, η απόκτηση νέου παίκτη που θα ενισχύσει τις θέσεις 3-4 είναι μια διαδικασία που θα «τρέξει» αναγκαστικά με ακόμη πιο γοργούς ρυθμούς, διότι διαθέσιμος πλέον είναι μονάχα ο Λευτέρης Μαντζούκας από τη στιγμή που ο Ντίνος Μήτογλου κινείται μεταξύ 4-5.

Υποχρεωτικά και μέχρι την έλευση του αποκτήματος τα «κοντά» σχήματα με τρεις περιφερειακούς θα είναι μόνιμα για τον Εργκίν Αταμάν.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.