Ελεύθερος ο 33χρονος που παρέσυρε και σκότωσε το βρέφος στον Βόλο

Ελεύθερος ο 33χρονος που παρέσυρε και σκότωσε το βρέφος 4 μηνών - Ξέσπασε σε κλάματα μόλις έμαθε την απόφαση.

Ελεύθερος με τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 33χρονος οδηγός μηχανής, που το βράδυ του Σαββάτου παρέσυρε 54χρονο στην οδό Ιάσονος στο Βόλο, σκοτώνοντας το βρέφος που κρατούσε στην αγκαλιά του.

Η απόφαση έγινε δεκτή με δάκρυα από τους συγγενείς του 33χρονου, ενώ και ο ίδιος έπεσε κλαίγοντας στην αγκαλιά της αδελφής του μόλις ενημερώθηκε από τον δικηγόρο του όπως αναφέρει η ιστοσελίδα gegonota.news.

Ο οδηγός, σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης κ. Νίκο Παπαπέτρο, δεν αποδέχθηκε την κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης, υποστηρίζοντας πως δεν οδηγούσε επικίνδυνα και ο μόνος ελιγμός που έγινε από πλευράς του ήταν για να αποφύγει τον 53χρονο με το βρέφος. Ο ίδιος υποστήριξε, επίσης, πως ο παππούς του βρέφους κινήθηκε στη μέση του δρόμου και εκτός διάβασης πεζών.

Η νεκροψία έδειξε πως η μικρή, που ήταν μόλις 4 μηνών, έφερε βαριές κακώσεις στο κεφάλι. Η Χρυσαυγή Κούση, ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του βρέφους, έκανε λόγο για βαριά κάκωση κεφαλής, συμβατή με πτώση εξ ύψους και πρόσκρουση της κεφαλής επί του οδοστρώματος.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.