ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 2-0: Δικέφαλη πτήση με Ντεσπόντοφ και Οζντόεφ

Με τον Ντεσπόντοφ να δημιουργεί και τον Οζντόεφ να σκοράρει, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 του Ατρομήτου στην Τούμπα, κατακτώντας την πέμπτη νίκη του στο πρωτάθλημα της Super League.

Ο ΠΑΟΚ, σε μια από αυτές που οι προπονητές αποκαλούν «επαγγελματικές» νίκες, επιβλήθηκε 2-0 του Ατρομήτου και τον άφησε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Μέχρι το 43′ η ομάδα του Περιστερίου είχε κατάφερε να μετατρέψει την κατοχή του ΠΑΟΚ σε ανούσια. Από τη στιγμή όμως που μετά την εκτέλεση κόρνερ του Ντεσπόντοφ η κεφαλιά του Οζντόεφ κατέληξε στα δίχτυα, τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους.

Σίγουρα ο Ατρόμητος μπήκε πιο κεφάτος στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης, αλλά το 2-0 του «Δικεφάλου» στο 51′, μετά από ατομική προσπάθεια του Ντεσπόντοφ που κατέληξε στο ανάποδο ψαλίδι τον Οζντόεφ, η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Ο ΠΑΟΚ κλήθηκε απλώς να διαχειριστεί το «μαξιλαράκι» των δυο τερμάτων και το κατάφερε δίχως πολύ κόπο.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (83′ Βιεϊρίνια), Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (75′ Σβαμπ), Μουργκ (69′ Κωνσταντέλιας), Τάισον, Ντεσπόντοφ (70′ Ζίβκοβιτς), Σαμάτα (76′ Τόμας)

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Τσακμάκης (54′ Γιουμπιτάνα), Τζαβέλλας, Ιμερέκοφ, Ντε Μποκ (76′ Αθανασίου), Γκονθάλεθ (70′ Έρλινγκμαρκ), Κουντέ (70′ Κουέν), Καμαρά, Βέργος (76′ Αντζιέλσκι), Βαλένσια

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.