US Open: Ο Τσιτσιπάς αποκλείστηκε ξανά νωρίς

Ούτε εφέτος ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να διακριθεί στο «καταραμένο» US Open, καθώς έχασε 3-2 σετ από τον 21χρονο Ελβετό Ντόμινικ Στρίκερ, το νο128 της παγκόσμιας κατάταξης, και τέθηκε νοκ άουτ από τη συνέχεια.

Το US Open δεν ταιριάζει στους Έλληνες τενίστες. Μετά τη Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποχαιρέτησε πρόωρα το αμερικανικό grand slam, καθώς ηττήθηκε με 3-2 σετ από τον Ελβετό Ντόμινικ Στρίκερ (Νο128).

Ο 25χρονος Έλληνας τενίστας είχε την ευκαιρία να φτάσει στον τρίτο γύρο για δεύτερη φορά στην καριέρα του, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε το υπέρ του 2-1 και αποχαιρέτησε τη Νέα Υόρκη.

Μετά από μάχη τεσσάρων ωρών ο Τσιτσιπάς έγινε το θύμα μιας τεράστιας έκπληξης. Ότι ο αγώνας θα είναι απαιτητικός φάνηκε ξεκάθαρα από το 7-5 του 21χρονου αντιπάλου του στο πρώτο σετ.

Ο Έλληνας τενίστας προσπέρασε με 2-1 κατακτώντας το δεύτερο και τρίτο σετ με 7-6 (2), 7-6 (5), αλλά στο τέταρτο ήταν ο Ελβετός που επικράτησε κι έφερε το παιχνίδι στην ισορροπία χάρη στο δικό του 7-6 (6).

Στο πέμπτο και τελευταίο σετ, ο Στέφανος βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω με 3-0 και 4-1, με αποτέλεσμα ν’ αποκλειστεί, καθώς δεν βρήκε απάντηση στο σέρβις του Στρίκερ.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.