ΑΕΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Άγρια επίθεση από οπαδούς των Κροατών στη Νέα Φιλαδέλφεια, τραυματίες και προσαγωγές

Περισσότεροι από 150 οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στον περιβάλλοντα χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας και προκάλεσαν σοβαρά επεισόδια έξω από το γήπεδο. Τραυματίες και προσαγωγές από την Αστυνομία.

ΑΕΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Άγρια επίθεση από οπαδούς των Κροατών στη Νέα Φιλαδέλφεια, τραυματίες και προσαγωγές

Μεγάλης έκτασης ήταν τα επεισόδια που έλαβαν χώρα το βράδυ της Δευτέρας (7/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια από οπαδούς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες, οι οργανωμένοι της κροατικής ομάδας, που φέρεται να ταξίδεψαν με αυτοκινητοπομπή από την πατρίδα τους παρά την απαγόρευση μετακίνησης που είχε εκδώσει η UEFA για τα δύο παιχνίδια στον γ’ προκριματικό του Champions League, έφτασαν στο γήπεδο της ΑΕΚ και άρχισαν τις επιθέσεις αδιακρίτως.

Ο συνολικός αριθμός τους εκτιμήθηκε μεταξύ 150-200.

Η επέμβαση των αστυνομικών και πυροσβεστικών δυνάμεων επέβαλε την τάξη, ωστόσο μέχρι τότε οι οπαδοί της Ντινάμο είχαν προκαλέσει ζημιές στον περιβάλλοντα χώρο ενώ επιχείρησαν να εισβάλουν στο γήπεδο χωρίς να τα καταφέρουν.

Περίοικοι και επιχειρηματίες κλείστηκαν σε σπίτια και μαγαζιά για να γλιτώσουν από τις άγριες συμπλοκές που προκλήθηκαν στη συνέχεια με οπαδούς της ΑΕΚ.

Κατά πληροφορίες, υπάρχουν αναφορές για τραυματίες που διακομίσθηκαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε εφημερεύοντα νοσοκομεία. Ο ένας είναι σοβαρά χτυπημένος.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το ΒΗΜΑ, η Αστυνομία έχει προχωρήσει στην προσαγωγή τουλάχιστον τριών εμπλεκομένων στα επεισόδια, δύο Ελλήνων κι ενός Κροάτη, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στη ΓΑΔΑ.

Επίσης, από σημείο περισυλλέχθηκαν καδρόνια με καρφιά και βόμβες μολότοφ.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version