Καβάλα: Πού καταλήγει ο ιατροδικαστής για την 68χρονη νεκρή κτηνοτρόφο

Η 68χρονη νεκρή κτηνοτρόφος φέρει κάταγμα στα πλευρά, στο στέρνο και στην δεξιά κλείδα, έχει ρήξη αριστερού πνεύμονα και επιφανειακή ρήξη σπλήνας

Το χτύπημα από επιθετικό κριάρι, που διατηρούσε στην κτηνοτροφική της μονάδα, είναι το πιθανότερο σενάριο του ιατροδικαστή για τον θάνατο της 68χρονης στο Ποδοχώρι Καβάλας το απόγευμα της Παρασκευής 2 Ιουνίου. Το συγκεκριμένο ζώο ζυγίζει πάνω από 70 κιλά και προκειμένου να πάρουν δείγμα DNA χρειάστηκε να το κρατούν πέντε άτομα.

Ο ιατροδικαστής είπε αρχικά πως τα χτυπήματα προσομοιάζουν με χτυπήματα που μπορεί να υποστεί κάποιος ο οποίος έχει παρασυρθεί και τραυματιστεί από αυτοκίνητο. Η γυναίκα φέρει κάταγμα στα πλευρά, στο στέρνο και στην δεξιά κλείδα, έχει ρήξη αριστερού πνεύμονα και επιφανειακή ρήξη σπλήνας.

Επιθετικό και στο παρελθόν το κριάρι

Η γυναίκα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, ήταν μικροκαμωμένη, μόλις 1,50 ύψος και 52 κιλά και είχε οστεοπόρωση. Ο ιατροδικαστής απέκλεισε το γεγονός να έχει πεθάνει από ανθρώπινο χέρι γιατί εάν την είχε χτυπήσει κάποιος η γυναίκα, λόγω των τραυμάτων της, δεν θα μπορούσε να διανύσει την απόσταση των 400 μέτρων από το μαντρί μέχρι το σπίτι. Ο σύζυγός της έχει παραδεχτεί ότι της ασκούσε βία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες το κριάρι είχε δείξει και στο παρελθόν επιθετικό χαρακτήρα.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.