Ανδρουλάκης: Να είναι το ΠαΣοκ η ισχυρή αξιόπιστη προοδευτική δύναμη

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ζήτησε την ψήφο εμπιστοσύνης από τον ελληνικό λαό στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ώστε το ΠαΣοΚ να είναι η ισχυρή αξιόπιστη προοδευτική δύναμη.

«To ΠαΣοΚ – ΚΙΝΑΛ επέστρεψε ως γνήσιος εκφραστής της Κεντροαριστέρας και κύριος αντίπαλος της συντήρησης και της ΝΔ», υπογράμμισε ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας σε εκλεγμένους και υποψήφιους βουλευτές καθώς και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος το μεσημέρι της Κυριακής.

Παράλληλα ο Νίκος Ανδρουλάκης ζήτησε την ψήφο εμπιστοσύνης από τον ελληνικό λαό στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ώστε το ΠαΣοΚ να είναι η ισχυρή αξιόπιστη προοδευτική δύναμη.

Σημείωσε δε ότι «ο γαλάζιος χάρτης δεν είναι προϊόν της προσφοράς της ΝΔ στον ελληνικό λαό αλλά αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ, χρυσού χορηγού της ΝΔ».

Και πρόσθεσε: Η διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι μια εποχή που αύξησε τις κοινωνικές ανισότητες, που βάφτισε επιτελικό κράτος μια παρέα στο Μαξίμου που μεγιστοποίησε τα κέρδη των λίγων εις βάρος των πολλών, αδιαφορώντας για τα αδιέξοδα της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.