ΒΗΜΑ Talks: Τα μηνύματα των κομμάτων στους νέους λίγο πριν τις κάλπες

Τέσσερις υποψήφιοι απαντούν on camera στο ΒΗΜΑ για τα ζητήματα που απασχολούν τους νέους. Τι λένε για το κόστος ζωής, το brain drain και την λειτουργία των Πανεπιστημίων.

Σε «στοίχημα» έχει εξελιχθεί για όλα τα πολιτικά κόμματα η προσέλκυση των νέων ψηφοφόρων. Οχι μόνο των περίπου 400.000 που θα έχουν το δικαίωμα να προσέλθουν στην κάλπη της 21ης Μαΐου για πρώτη φορά αλλά και των λίγο μεγαλύτερων ηλικιακά που ήδη δοκιμάζονται στον εργασιακό στίβο και έχουν βιώσει αλλεπάλληλες κρίσεις τα τελευταία χρόνια με χιλιάδες εξ αυτών να εγκαταλείπουν την Ελλάδα αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον.

Πώς θα αποκτήσουν φωνή λοιπόν οι νέοι; Πώς θα αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον τους για τα κοινά; Πώς θα ανακοπεί η φυγή τους εξωτερικό; Στα παραπάνω κρίσιμα ερωτήματα απαντούν στο ΒΗΜΑ και στην Στέλλα Στυλιανού ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, η υποψήφια στην Ανατολική Αττική με τον ΣΥΡΙΖΑ Μυρτώ Κοροβέση, η υποψήφια Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου και ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας με το ΚΚΕ Θοδωρής Κωτσαντής.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.