ΤΟ ΒΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ: Τρόφιμα με DNA

Το σημερινό επεισόδιο του podcast του Βήματος εξετάζει πώς μπορούμε να γνωρίζουμε ότι αυτό που φτάνει στο πιάτο μας είναι αυτό που νομίζουμε.

Πόσο ασφαλείς είμαστε με τα τρόφιμα που φτάνουν στο πιάτο μας; Νέα καινοτόμος πρωτοβουλία από οκτώ ερευνητικά ιδρύματα στην Ελλάδα κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη νοθεία.

Η Ιωάννα Σουφλέρη μιλά για το νέο καινοτόμο πρόγραμμα.

Διαβάστε το σχετικό άρθρο του Βήματος:  «Συλλαμβάνοντας» τα νοθευμένα προϊόντα

Κάνε εγγραφή στο Podcast ΤΟ ΒΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ στο SpotifyApple PodcastsGoogle Podcasts  και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς κάθε ημέρα πρώτος/η τα νέα επεισόδια!

Παρουσιάζει η Μαριλένα Γεραντώνη

Παραγωγή Alter Ego Media

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.